Η ηρεμία του Βουρλιώτη έπειτα από το διαζύγιο με την Καρπαθάκη

Must Read

Ηταν στις αρχές Ιανουαρίου όταν έγινε πρωτοσέλιδο η είδηση για τον χωρισμό του Νίκου Βουρλιώτη από την Όλγα Καρπαθάκη έπειτα από δέκα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού, της 5χρονης σήμερα Δέσποινας.

Μιλώντας πρώτη φορά για τον χωρισμό του, το βράδυ της Πέμπτης, στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια, στο Open, ο γνωστός ράπερ παραδέχτηκε πως βιώνει ήρεμα το γεγονός αυτής της αλλαγής. «Δεν μου αρέσει να συζητώ για την προσωπική μου ζωή. Ναι, έχει τελειώσει ο γάμος μου. Το βιώνω ήσυχα και αρκετά δημιουργικά σε σχέση με τη Δέσποινα, γιατί πλέον έχω ένα δημιουργικό άγχος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τότε η Αννίτα σχολίασε: «Είναι και φάση που λες για να έκλεισε αυτός ο κύκλος κάτι άλλο πάει να γίνει τώρα. Και αυτοπροσδιορίζεσαι…», με τον Βουρλιώτη να αναφέρει: «Εχει ένα μεταβατικό στάδιο που είναι πολύ άχαρο στον τρόπο με τον οποίον διαμορφώνεται. Καταρχάς αποκτάς ένα τετ α τετ με τον εαυτό σου που έχεις καιρό να το κάνεις. Αυτό είναι πολύ καλό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This