Πρωταγωνίστρια από το «Τόλμη και γοητεία» θα παίξει στις «8 Λέξεις» – Δείτε ποια είναι (video)

Must Read

Ο Ανδρέας Γεωργίου «έρχεται» με νέες εκπλήξεις για τη σειρά «8 Λέξεις» που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τα νούμερα τηλεθέασης…

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κατάφερε να κλείσει για μία γκεστ εμφάνιση την Κάθριν Κέλι Λανγκ, την πρωταγωνίστρια της θρυλικής σαπουνόπερας «Τόλμη και Γοητεία». Η σταρ θα υποδυθεί μια δημοσιογράφο και θα συμμετάσχει σε αρκετά επεισόδια.

Το έκανε γνωστό στο κοινό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ανεβάζοντας δύο βίντεο της διάσημης ηθοποιού, στα οποία η ίδια ανακοινώνει τη συμφωνία τους δηλώνοντας ενθουσιασμένη και μιλώντας ελληνικά!

Ο Γεωργίου συνόδευσε την ανάρτηση με το εξής σχόλιο: «Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επί λέξη “δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω”, μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η “γοητεία” σου με έκανε να “τολμήσω” να σε πλησιάσω… ραντεβού στην Κέρκυρα».

Η συμφωνία έκλεισε και η «Μπρουκ» σε λίγες ημέρες έρχεται στην Ελλάδα για να ξεκινήσει γυρίσματα.

https://www.instagram.com/p/B2ussD7n9xm/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This