Ελένη Καστάνη για Σοφία Μουτίδου: «Το έχω εξηγήσει μέσα μου γιατί το έκανε! Ίσως φταίει που…»

Must Read

Όταν ξεκίνησε ελληνικό κίνημα #metoo πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες κατάφεραν να σπάσουν τη σιωπή τους και να καταγγείλουν τον κακοποιητή τους. Οι χοροί του αθλητισμού αλλά και του θεάτρου μάλιστα αποτέλεσαν την αφετηρία για ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.

Κατά καιρούς βλέπαμε πολλούς ηθοποιούς να καταγγέλλουν συναδέλφους τους για κακοποιητική συμπεριφορά. Ανάμεσά τους και η Σοφία Μουτίδου, η οποία μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο YouTube είχε αναφέρει πώς η Ελένη Καστάνη, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, ασκούσε σε εκείνη αλλά και σε όλο το θίασο ψυχολογική βία.

Η Ελένη Καστάνη, από τη μεριά της, διέψευσε αυτές τις κατηγορίες και αρνιόταν κατηγορηματικά να κάνει οποιαδήποτε δήλωση περί αυτού του θέματος.

Ωστόσο η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ-α-τετ», αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνη και στη συνάδελφο της αποκαλύπτοντας πως κατανοεί τον λόγο που μίλησε έτσι για εκείνη.

«Δεν έχω παίξει ποτέ με τη Σοφία Μουτίδου, μόνο μία φορά. Το έχω εξηγήσει μέσα μου γιατί το έκανε. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, δεν θέλω να προκαλέσω κανέναν. Ίσως φταίει που είχα βγει εγώ και είχα πει κάτι στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Γιατί με πίεζαν όλοι οι δημοσιογράφοι να πω για το #metoo. Και είχα πει ότι είχα ζήσει κάποιες δυσκολίες, χωρίς να πω λεπτομέρειες. Μπορεί να θεώρησε αυτό. Χωρίς να πω πού γινόταν, ούτε τι συνέβαινε. Εγώ είμαι 30 χρόνια ηθοποιός, δεν είπα τίποτα. Γιατί κάποιος αγωνιά;», αναρωτήθηκε η ηθοποιός.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This