Ελένη Καστάνη: Φανερά ενοχλημένη όταν ρωτήθηκε για την Σοφία Μουτίδου (video)

Must Read

Με το άνοιγμα του ασκού του Αιόλου η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε τη δική της άσχημη εμπειρία που είχε από συνάδελφο της.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός κατήγγειλε την Ελένη Καστάνη για λεκτική βία καθώς, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, την καταριόταν. Η Ελένη Καστάνη από την άλλη διαψεύδει τα λεγόμενά της συναδέλφου της και από ότι φαίνεται δεν θέλει να δώσει τροφή για περισσότερα σχόλια, αφού όταν ερωτηθεί από την εκπομπή «Happy Day» για την κόντρα της με την Σοφία Μουτίδου εκείνη απάντησε κατηγορηματικά ότι: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, τέλος».

Αρχικά όμως Αναφέρθηκε στις χρηματικές απολαβές που είχε την χρυσή εποχή της τηλεόρασης

«Υπήρξε και πενταψήφιο ποσό για αμοιβή μου, αλλά δεν έχει σημασία. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε πάρα πολύ πλούσιοι. Δεν είμαστε, γιατί αυτό θα ισχύει για μια σεζόν. Όταν μετά δεν δουλεύεις και 1 και 2 χρόνια, τα τρως», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως «εκείνη την εποχή οι πάντες έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Δεν είμαι σπάταλη εντελώς, έχω ένα κουμάντο. Δεν είναι… καβούρια τα χέρια μου, είμαι το αντίθετο, ανοιχτά τα χέρια μου».

https://vimeo.com/643848761

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This