Νίκος Βερλέκης: «Σκηνοθέτης μύριζε τις μασχάλες ηθοποιών μπροστά στον κόσμο»

«Ασφαλώς ανταποκρίθηκα θετικά σε ερωτικές προτάσεις. Και ποιος δεν ανταποκρίνεται;»

Must Read

Ο Νίκος Βερλέκης στράφηκε στην υποκριτική από πολύ μικρή ηλικία. Ξεκίνησε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο μέσα από την ταινία του Δαλιανίδη «Μία κυρία στα μπουζούκια».

Για την συμπεριφορά που είχαν οι σταρ εκείνης της εποχής μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκαλύπτοντας πως: «Σταριλίκια υπήρχαν. Όλοι οι παλιότεροι είχαν ένα ύφος. Το επέτρεπε και η εποχή αυτό».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο φλερτ που δεχόταν κατά καιρούς.

«Δεν ερχόμουν σε δύσκολη θέση ποτέ, γιατί ήξερα να ανταποκριθώ και αρνητικά και θετικά σε περίεργες προτάσεις. Ασφαλώς ανταποκρίθηκα θετικά σε ερωτικές προτάσεις. Και ποιος δεν ανταποκρίνεται; Αν σου αρέσει ένας άνθρωπος, ανταποκρίνεσαι. Αν δεν σου αρέσει, λες όχι. Αν έχεις τη δύναμη να πεις όχι», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως: «Υπήρξαν και άνθρωποι που δεν μπορούσαν να πουν το όχι εύκολα. Ασφαλώς με φλέρταραν έντονα εκείνη την περίοδο. Και εγώ φλέρταρα έντονα. Το φλερτ εκείνη την εποχή ήταν πολύ πιο ελεύθερο από ότι είναι σήμερα».

Όσον αφορά την γνωριμία του και την σχέση του με την Ειρήνη Παππά αποκάλυψε πως: «Είχε έρθει ο Μιχάλης Κακογιάννης και είδε μια παράσταση και μετά φύγαμε από την παράσταση κάποια άτομα και πήγαμε στο σπίτι της Ειρήνης Παππά. Έτσι τη γνώρισα. Την ημέρα που βγήκαμε και φάγαμε μαζί, ξενυχτήσαμε μιλώντας μέχρι τις οκτώ το πρωί. Στις οκτώ το πρωί έφυγα από το σπίτι, μετά ξαναγύρισα και δεν έφυγα ποτέ. Μείναμε μαζί για οκτώ χρόνια».

Στην συνέχεια αποκάλυψε το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο: «Πρέπει να βάζεις νερό στο κρασί σου. Είχαμε κάνει μια συμφωνία με τη γυναίκα μου ό,τι και να συμβεί την ημέρα, το βράδυ θα είμαστε αγκαλιά στο κρεβάτι και όλα καλά»

Αναφορικά με το ελληνικό κίνημα #metoo παραδέχτηκε πως: «Την περίοδο που ήμουν μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ δεν είχαμε καταγγελίες τέτοιου τύπου. Με σόκαρε. Είναι ένα πράγμα καταδικαστέο. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Είχαμε ακούσει για διάφορα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα. Αν ήξερα, θα το είχα καταγγείλει εγώ ο ίδιος»

«Διάφοροι μιλούσαν κατά καιρούς για εργασιακό εκφοβισμό. Όχι σε δουλειές που ήμουν εγώ. Τα άκουγα, αλλά δεν μας έκανε και μεγάλη εντύπωση. Εμείς οι παλιότεροι είχαμε συνηθίσει σε αυτό το είδος. Οι παλιότεροι σκηνοθέτες ήταν λίγο σκληροί με τους ηθοποιούς. Δεν τολμούσαμε να πούμε ότι ο τάδε με έβρισε», πρόσθεσε.

«Θυμάμαι ότι περνούσε μια φορά ένας σκηνοθέτης από τους ηθοποιούς και τους μύριζε. Μύριζε τις μασχάλες τους, μύριζε γενικώς τα παπούτσια τους, δημόσια, μπροστά σε κόσμο. Μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, είχα ενοχληθεί πάρα πολύ. Ήταν εξευτελισμός για τα παιδιά. Σήμερα πρέπει να υπάρχει σεβασμός», ανέφερε.

Τέλος στην ερώτηση αν έχει υποστεί ο ίδιος κακοποιητικές συμπεριφορές απάντησε πως: «Μία, δύο φορές έχω αντιμετωπίσει άσχημες συμπεριφορές από συνάδελφους. Μάλωσα, διαφώνησα και σηκώθηκα και έφυγα. Έχω αποχωρήσει από θεατρική παράσταση και από τηλεοπτική σειρά πριν ξεκινήσει. Δεν το μετάνιωσα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This