Μπέσυ Μάλφα για Γεράσιμο Σκιαδαρέση: «Για εμένα ήταν μια πρόκληση να σπάσω τα όρια του»

Must Read

Η Μπέσυ Μάλφα, μετράει 25 χρόνια ευτυχισμένου γάμου με τον συνάδελφό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Την Όλγα, τη Νίκη και τον Γιάγκο. Οι δίδυμες κόρες τους μάλιστα φαίνεται πως ακολουθούν τα βήματα των γονιών τους με μεγάλη επιτυχία.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 1994 στην σειρά της ΕΡΤ1 το «Πανδοχείο βρικολάκων» και σιγά σιγά εξελίχθηκε ένας μεγάλος έρωτας.

 

Για την γνωριμία τους και την σχέση τους μίλησε η Μπέσυ Μάλφα στην εκπομπή «Κυψέλη» και αποκάλυψε τι ερωτεύτηκε στον αγαπημένο της σύζυγο.

«Παίζαμε μαζί σε μία σειρά της ΕΡΤ, γνωριστήκαμε κάναμε παρέα, μιλούσαμε πολύ ωραία για το θέατρο και σιγά σιγά ερωτευτήκαμε. Στον Γεράσιμο μου άρεσε η απόσταση που κρατάει από τους ανθρώπους, το οποίο το θαυμάζω και προσπαθώ και εγώ να το πετύχω. Για εμένα ήταν μια πρόκληση να σπάσω τα όρια του Γεράσιμου. Είναι ήρεμος, ήταν εξαιρετικός ηθοποιός, τον λάτρευα, πολύ γοητευτικός για εμένα και πολύ σέξι. Επικοινωνήσαμε αμέσως. Ήταν ωραίος ο τρόπος που προσέγγισε ο ένας τον άλλο. Υπήρχε ευγένεια και σεβασμός»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This