Λαζόπουλος για Ρουβά: «Το να προσπαθείς να κάνεις πάθηση την παιδεραστία δεν είναι ούτε ηθικά ούτε νομικά σωστό»

Must Read

Από τη στιγμή που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, ολόκληρο το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο από τον κατακλυσμό καταγγελιών του #MeToo, με τα θύματα να προσπαθούν να συγκεντρώσουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Μία από τις υποθέσεις που απασχόλησε τα ελληνικά μέσα είναι εκείνη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας (στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε) στην Κατερίνα Καινούργιου, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό αλλά και την αγάπη προς το πρόσωπό του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

«Τον εκτιμώ τον Σάκη Ρουβά. Θα του έλεγα φιλικά ότι “είναι καλό να μάθεις τη διαφορά ενός τοξικομανούς με έναν παιδεραστή”. Το να προσπαθείς να κάνεις πάθηση την παιδεραστία δεν είναι σωστά ούτε ηθικά ούτε νομικά σωστό», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για τον Δημήτρη Λιγνάδη εκτιμά πως «δεν έχει κοινό δικό του, όλο το κοινό το έχει μέσα από τις δημόσιες θέσεις. Υπάρχουν καλλιτέχνες που συναλλάσσονται με το κράτος, γλείφουν την εξουσία, βγάζουν φωτογραφίες και τις χρησιμοποιούν στα θύματα.

Γίνεται κάποιος ξαφνικά ένας διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου διαχειρίζεται λεφτά από το κράτος και κάνει το κέφι του. Έχω μία έμφυτη αντίθεση απέναντι σε ανθρώπους που δουλεύουν με λεφτά του δημοσίου. Είναι ένα παιδί διορισμένο».

«Έκανε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα το #MeToo. Όλο το ΣΕΗ δεν μπορεί να ψεύδεται. Είναι ένας τρόπος να επηρεαστεί και η δικαιοσύνη. Εδώ δεν υπάρχει δεύτερος δρόμος παρά να ακούσεις τα θύματα γιατί η κατάσταση που δεν αφήνεις με μηνύσεις να μιλήσει ο κόσμος ανοιχτά τρομάζει τους ανθρώπους που δεν έχουν συνηθίσει τους “νεκροθάφτες” της υγιούς σκέψης. Κάποιοι είναι άρρωστοι και θέλουν να αρρωστήσουν όλη την κοινωνία» είπε στην συνέχεια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ευδοκία Ρουμελιώτη και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν συμπρωταγωνιστούσε με τον Γιώργο Κιμούλη, αποκαλύπτοντας τη συμβουλή που της είχε δώσει τότε.

«Είχα την υπόθεση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη και μιλούσα μαζί της, στη μία τη νύχτα, στις 2. Το κορίτσι δεν μπορούσε να συνέλθει. Και της λέω “θα σταματήσεις την παράσταση”, μου λέει “δεν γίνεται, θα κλείσει το θέατρο”. Θα σταματήσεις την παράσταση, της είπα.

Η υγεία σου η προσωπική είναι πάνω από το θέατρο. Δεν υπάρχει ότι “το θέατρο είναι πάνω από τη ζωή μου” και διάφορες άλλες μπούρδες. Η ζωή μου είναι η ζωή μου, το θέατρο είναι το θέατρο», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Όσον αφορά τους Ράδιο Αρβύλα και στην σχέση τους με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, πιστεύει πως εκείνοι δεν είχα ιδέα για τα κρυφά του πάθη.

«Εγώ πιστεύω ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα πράγματα δεν τα λένε, είναι μυστικά. Αυτός μέσα στο κεφάλι του ήθελε να είναι εξουσία, να είναι πρώτος. Εγώ με το που το είδα, έβαλα τα γέλια, αλλά ο ίδιος αν βλέπει τον εαυτό του και χαίρεται δεν μπορείς να του το κόψεις. Το που θα σε χτυπήσει ο ναρκισσισμός δεν μπορείς να το καταλάβεις.

Στήριξα τα παιδιά με την έννοια ότι πρέπει να συνεχίσουν το έργο της σάτιρας γιατί αυτό είναι το ενδιαφέρον. Και τους ίδιους τους έχει επηρεάσει. Η δουλειά ενός ανθρώπου που κάνει σάτιρα, είναι να στηρίζει όποιον ακόμα, έχει γνώμη και μπορεί να την λέει», δήλωσε.

Τέλος, σχετικά με την κριτική που δέχθηκε ο Μάρκος Σεφερλής για την σειρά «Super Mammy», σχολίασε πως: «Δεν ξέρω καν τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής. Ξέρω ότι ασχολείται με το είδος της κωμωδίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This