Η Μαντώ λέει «ναι» στο ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου: «Είμαι γυναίκα του έρωτα»

«Είμαι πολύ εντάξει με τα διαζύγιά μου, ήταν δύο κύκλοι που έκλεισαν»

Must Read

Η Μαντώ την δεκαετία του 1990 βρισκόταν στο peak της καριέρας της καθώς καθιερώθηκε ως μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στην Ελλάδα, με πολλούς χρυσούς δίσκους και δεκάδες ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, έχει στο βιογραφικό της δύο γάμους. Από τον δεύτερο μάλιστα απέκτησε δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Για την σχέση της με τους πρώην συζύγους της μίλησε η γνωστή ερμηνεύτρια στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε κα στο ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου.

Πήρατε το πρώτο διαζύγιο δεν διστάσατε να προχωρήσετε σε ένα νέο γάμο με τον κίνδυνο ενός δεύτερου διαζυγίου;

Ήμουν σε ηλικία που έβλεπα πολύ θετικά το γάμο. Καθώς και τον δεύτερο άντρα μου τον γνώρισα και αυτόν μικρή στα 33 μου. Οπότε ήμουν σε ηλικία που ήθελα να κάνω οικογένεια καθώς δεν είχα κάνει με τον πρώτο μου σύζυγο παιδιά. Είδα στο πρόσωπο του του δεύτερου άντρα μου, τον πατέρα των παιδιών μου, γι’ αυτό και προχώρησα. Είμαι πολύ εντάξει με τα διαζύγιά μου, ήταν δύο κύκλοι που έκλεισαν και διατηρούμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Δεν χωρίσαμε άσχημα. Δεν είμαι καθόλου της άποψης δύο άνθρωποι που δεν είναι καλά μαζί, να μένουν μόνο για τα παιδιά. Δεν είναι ένα υγιές πρότυπο οικογένειας αυτό καθώς τα παιδιά καταλαβαίνουν.

Στο σήμερα, αν γνωρίζατε κάποιον και νιώθατε πλήρης μαζί του, θα ξανά σκεφτόσασταν να παντρευτείτε;

Ναι αμέ, φυσικά θα σκεφτόμουν να ξανά παντρευτώ. Είμαι γυναίκα του έρωτα. Απλώς όσο τα παιδιά μου ήταν μικρά, δεν ένιωθα άνετα στο να βάλω έναν καινούργιο άνθρωπο μέσα στο σπίτι. Είμαι λίγο συντηρητική σε αυτό το κομμάτι. Δεν θα ένιωθα άνετε ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου, οπότε προτίμησα να κρατήσω μια απόσταση από αυτό το κομμάτι για κάποια χρόνια. Τα παιδιά τώρα μεγαλώσανε οπότε αν τύχει κάτι καλό, δεν θα πω όχι.

Πόσο δύσκολο είναι μια μαμά να μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της και να συνδυάζει και καριέρα;

Είναι δύσκολο. Ευτυχώς είχα βοήθεια από τους γονείς μου, ήταν πάντα στο πλάι μου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This