Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών! Τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ»

Must Read

H Ρεγγίνα Μακέδου έχει αποδειχθεί πως είναι μία μαχήτρια της ζωής καθώς ξεπέρασε με επιτυχία την λευχαιμία. Η γυμνάστρια από την Καβάλα όμως καλείται να δώσει για ακόμη μία φορά μάχη με αυτήν την μορφή καρκίνου διότι παρουσιάστηκε υποτροπή.

Και μπορεί να μην την βλέπουμε να χορεύει όπως την έχουμε συνηθίσει, ωστόσο εκείνη δεν χάνει το χαμόγελο και την αισιοδοξία της και κάνει καθιστή (λόγω της κόπωσης που νιώθει) ασκήσεις γυμναστικής.

Η Ρεγγίνα Μακέδου που εντυπωσίασε με τις χορευτικές της ικανότητες στον «Dancing With The Stars», είναι πολύ ενεργή στα social media και επικοινωνεί συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους ενημερώνοντας τους για την κατάσταση της υγείας της.

Αυτή τη φορά, μέσα από την πλατφόρμα Tik Tok, όπου την γνωρίσαμε, αποκάλυψε πως θα κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών.

«Τι ξαναέπαθα; Υποτροπίασε η ασθένεια. Η λευχαιμία είναι μία μορφή καρκίνου η οποία δεν κάνει μεταστάσεις, έχει την τάση όμως να υποτροπιάζει. Όταν υποτροπιάζει όπως έγινε και σε μένα, προχωράμε σε μεταμόσχευση. Αυτό που θα κάνω λοιπόν, είναι μεταμόσχευση μυελού των οστών», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Επειδή μου λέτε γιατί δεν χορεύεις. Αυτή τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα, τον νιπτήρα, την λεκάνη ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να ακούω το σώμα μου, είναι κάτι πάρα πολύ βασικό αυτό, για όσους ανθρώπους περνάνε οποιαδήποτε ασθένεια αλλά και για όσους δεν περνάνε τίποτα. Είναι σημαντικό να φροντίζετε το σώμα σας. Αυτή τη φορά έχω αφοσιωθεί πάρα πολύ στο να γράφω, να διαβάζω, να βλέπω ταινίες, να ξεκουράζομαι και όποτε νιώθω καλά, κάνω λίγες ασκήσεις για να είναι το σώμα μου δυνατό και να είναι έτοιμο για αυτό που έρχεται αργότερα»

@reginamakedou

Να σας προσέχετε ❤️#teamrikadancecancer #cancerfighter #blooddonor #tiktokgr

♬ πρωτότυπος ήχος – Regina Makedou

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This