Βικτώρια Καρύδα: «Aυτό που συνέβη, που έχασα τον άντρα μου, δεν με βοηθάει να είμαι σε αυτή τη χώρα»

Must Read

Η Βικτώρια Καρύδα έχει διαπρέψει στο χώρο της μόδας αφού έχει κερδίσει στα Playmate τον τίτλο της αναπληρωματικής Super Star. Το το 2004, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Μις Τουρισμός» και κέρδισε τον δεύτερο τίτλο, ενώ αργότερα πήρε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό «Top Model International» στο Κίεβο κερδίζοντας τον πρώτο τίτλο. Ευρέως γνωστή όμως έγινε μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks.

Το γνωστό μοντέλο το 2016 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Δύο χρόνια όμως αργότερα ο σύζυγος της δολοφονήθηκε.

Έχοντας περάσει ήδη τέσσερα χρόνια από την ημέρα που έχασε τον άνθρωπο της, η Βικτώρια Καρύδα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Το διάσημο μοντέλο μάλιστα σκέφτεται να φύγει από την Ελλάδα, καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», ο πόνος από τον χαμό του άντρα της είναι αβάσταχτος.

«Ζω με ένα βάρος και μια στεναχώρια εδώ στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι χώρα μου αλλά αυτό που συνέβη, που έχασα τον άντρα μου, δεν με βοηθάει να είμαι σε αυτή τη χώρα. Όπου κοιτάξω μου θυμίζει τον άντρα μου. Είναι πολύ δύσκολο αυτό, να ζεις με αυτή την στεναχώρια και αυτόν τον πόνο», λέει αρχικά και προσθέτει:

«Πιστεύω ότι θα γίνουν όλα με δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι εμείς οι άνθρωποι ό,τι κάνουμε το πληρώνουμε. Ο βασικός μάρτυρας μπορεί να μη βρίσκεται εν ζωή, αλλά έχει δώσει τα στοιχεία και αυτό αρκεί. Δεν μας εμποδίζει γιατί έχει δώσει τα στοιχεία που έπρεπε να δώσει. Με τους δικηγόρους είμαστε σε επαφή».

«Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό πάλι από την αρχή, είναι σαν ψυχολογικός πόλεμος. Ζω συνέχεια με αυτή τη στεναχώρια και προσπαθώ να το παλέψω. Δίνω όλη την αγάπη στα παιδιά μου. Ό,τι κάνω στη ζωή μου το κάνω για τα παιδιά και πρέπει να βρω δύναμη. Είναι κρίμα που αντρούλης μου δεν είναι δίπλα μου και δεν μπορώ να αποδεχτώ όλο αυτό που έχει συμβεί», εξομολογείται η Βικτώρια Καρύδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This