Δημήτρης Σκουλός: «Είχα δεχτεί bullying λόγω του χρώματος μου! Έκανα μπάνιο 3 και 4 φορές την ημέρα…»

«Υπάρχει ένας φόβος, ένα ρόπαλο και περιμένουν πότε θα κάνεις ένα λάθος για να σε κοπανήσουν»

Must Read

Τον Δημήτρη Σκουλό τον γνωρίσαμε μέσα από το GNTM όπου είχε τον ρόλο κριτή ωστόσο είναι γνωστός στον χώρο της μόδας αφού με τον φωτογραφικό του φακό έχει απαθανατίσει κάθε πτυχή του εν λόγω χώρου και οι φωτογραφίες του έχουν τυπωθεί στις σελίδες των πιο κορυφαίων περιοδικών του χώρου.

Για την απόφασή του να ασχοληθεί με την φωτογραφία μίλησε ο γνωστός φωτογράφος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αλλά και για τις μέχρι τώρα εμπειρίες του μέσα από το επάγγελμα αυτό.

Στην αρχή όμως αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια αποκαλύπτοντας πως μικρός είχε υποστεί bullying εξαιτίας του χρώματός του.

«Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι να έχω πολλές αγκαλιές. Ό,τι προσπαθώ να κάνω κι εγώ στα παιδιά μου τώρα. Ήμουν πάρα πολύ τυχερός. Είχα έναν εξαιρετικό μπαμπά και μια μαμά που δεν την έχω ακούσει μέχρι σήμερα να σηκώνει τον τόνο της φωνής της. Είχα δεχτεί bullying στο σχολείο λόγω του χρώματος του δέρματός μου. Έκανα μπάνιο τρεις και τέσσερις φορές μέσα στην ημέρα για να δείξω ότι είμαι εντάξει.

Δεν ήταν εύκολο, αλλά δεν μου έμεινε κατάλοιπο. Ζούμε εποχές Τρούμαν. Υπάρχει ένας φόβος, ένα ρόπαλο και περιμένουν πότε θα κάνεις ένα λάθος για να σε κοπανήσουν.

Από μικρό παιδί φωτογράφιζα με τις καμερίτσες που είχε ο μπαμπάς μου. Όταν άρχισα να έχω το χαρτζιλίκι μου το ξόδευα σε φιλμ, σε περιοδικά μόδας και φωτογραφίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την πιο δύσκολη φωτογράφιση που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, απoκάλυψε δύο περιστατικά:  «Φωτογράφιζα φίλους και πάντα φωτογράφιζα ανθρώπους, δεν μου άρεσε να φωτογραφίζω τοπία. Όταν φωτογράφιζα για γερμανικό περιοδικό, έβρεχε και εγώ έπρεπε να κάνω καλοκαιρινή μόδα. Για ελληνικό περιοδικό, αντίστοιχα, πάλι έβρεχε σε μία φωτογράφιση μόδας, η στιλίστρια έκλαιγε και της είπα άφησε το πάνω μου».

Στην συνέχεια μίλησε για την μεγάλη σύγκρουση που είχε με εκδότη της εποχής: «Μου είχε ζητήσει γνωστός έκδοτης παραπάνω γυμνό από αυτό που επιτρέπει το μάτι μου άλλα μάλλον μου το επικοινώνησε και λάθος η εκπρόσωπος του περιοδικού. Είπα “μέχρι εδώ παιδιά”. Η φωτογράφιση δεν σταμάτησε γιατί έκαναν πίσω. Στη δουλειά βάζω όρια και είμαι και μοναχικός λύκος. Όταν τα όρια μου στη δουλειά ξεπερνιούνται το αντιμετωπίζω πια πάρα πολύ καλά. Πιο μικρός ήμουν πιο θερμοκέφαλος. Δεν έχω δικαίωμα να κάνω έστω και μία εικόνα λάθος».

Επίσης αποκάλυψε πως έχει διακόψει συνεργασίες λόγω άσχημων συμπεριφορών γνωστών celebrities. «Έχω σταματήσει από δουλειά γιατί πελάτης μου είπε “θα μου κάνεις και αυτό στα ίδια χρήματα και θα πεις και ένα τραγούδι”. Η απάντηση μου ήταν “φύγε μη σου φέρω τη μηχανή στο κεφάλι”. Όταν έκανα τεστ στα φώτα στον Λυκαβηττό για λογαριασμό ενός περιοδικού, ο επώνυμος που ήταν για το εξώφυλλο, ζήτησε να δει τα φώτα χωρίς να είναι στο κάδρο ο ίδιος.

Του είπα “εγώ δεν έρχομαι στις πρόβες, ακούω το cd που θα βγάλεις. Θες να έρχομαι και στις πρόβες;” Του εξήγησα ότι τα τεστ τα δικά μου τα βλέπω εγώ και ο Θεός και του είπα “εσύ δεν είσαι ο Θεός”. Δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί του. Μου έχει τύχει να μου ζητήσει celebrity, photoshop σε βαθμό παραμόρφωσης. Είπα θα γίνει καρτούν στο τέλος».

Στην ερώτηση αν γίνονται εκπτώσεις στα μοντέλα λόγω της τηλεθέασης υποστήριξε πως: «Δεν είμαστε Βραζιλία, ΗΠΑ, Πολωνία ή Ρωσία για να παράγουμε 100, 200 super μοντέλα όλο το χρόνο. Όταν ψάχνεις τα 20 μοντέλα, θα βρεις τα 20 καλύτερα που μπορεί».

«Δεν κυνήγησα μία διεθνή καριέρα γιατί πρέπει να μένεις εκεί, να είσαι διαθέσιμος και να αφήσεις πίσω γυναίκα και οικογένεια. Θα έχανα το πρώτο χαμογελάκι του παιδιού μου, το πρώτο περπάτημα και το πρώτο “μπαμπά”», εξήγησε.

Όσον αφορά την σύζυγό του παραδέχτηκε πως: «Η Τζέλα μου δεν είναι ζηλιάρα. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα. Ούτε εγώ είμαι ζηλιάρης».

Τέλος αποκάλυψε τον τρόπο που ήρθε η τηλεόραση στην ζωή του αλλά μίλησε και για την τηλεοπτική του εμπειρία.

«Η τηλεόραση μπήκε ξαφνικά στη ζωή μου όταν μου πρότειναν να είμαι κριτής στο GNTM. Για μένα ήταν ένα challenge. Παντού υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι και για αυτό χρειάζεται αποτοξίνωση. Οι άνθρωποι είναι που κάνουν το χώρο δύσκολο. Υπήρξαν πολλές φορές που στο GNTM ήρθα σε δύσκολη θέση. Η τηλεοπτική μου εμπειρία μου έχει αφήσει γλυκιά άλλα και δύσκολη γεύση. Δεν έχω κάνει κάποια κουβέντα για την επομένη σεζόν. Η Τζέλα με “έσκιζε” όταν με έκρινε για την τηλεοπτική μου παρουσία. Ειδικά αν έκανα λεκτικά λάθη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This