Survivor: Η ατάκα του Ατζούν για την Ειρήνη Παπαδοπούλου που έκανε… Τούρκο τη Ναυσικά

Ο Mr Survivor αναφέρθηκε στον Κώστα Πηλαδάκη και στις συντρόφους του που στέλνει στο reality

Must Read

«Πάγωσαν» το χαμόγελο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου τα «χοντροκομμένα» αστεία του Ατζούν Ιλιτζαλί για τον αγαπημένο της Κώστα Πηλαδάκη και τις πρώην του! Σίγουρα το μοντέλο της κόκκινης ομάδας δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο στην πρώτη της on camera συνάντηση με τον Τούρκο παραγωγό. Ως γνωστόν, το μεγάλο αφεντικό της Acun Medya αντικαθιστά αυτή την εβδομάδα στο reality επιβίωσης τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος χρειάστηκε να επιστέψει για λίγο στην Ελλάδα. Ωστόσο, πέρα από τα μεγάλα έπαθλα που έφερε μαζί του για τους Διάσημους και τους Μαχητές, θέλησε να κάνει και χαβαλέ του μαζί τους. Μόνο που στην περίπτωση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μάλλον το… τερμάτισε, προσκαλώντας αμηχανία στην ίδια και ντελίριο στο twitter.

Συγκεκριμένα, ο Ατζούν ευχαρίστησε δημοσίως τον Κώστα Πηλαδάκη επειδή του έχει στείλει δύο από τις συντρόφους του στο reality. «Είσαι πολύ αισιόδοξο κορίτσι, αλλά ένα πράγμα πολύ ενδιαφέρον σε εσένα είναι το αγόρι σου, ο Κώστας, ένα πολύ καλό παιδί, όπως ακούω από τους Έλληνες φίλους μου. Ελπίζω να περάσετε πολλά χρόνια μαζί και να είστε ευτυχισμένοι» ανέφερε αρχικά, με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να απαντά χαμογελαστή: «Κι εγώ το ελπίζω».

Όμως ο Τούρκος συνέχισε λέγοντας ότι τον σύντροφό της, παρόλο που δεν τον ξέρει προσωπικά, τον γνωρίζει με έναν τρόπο πριν από εκείνη, ευχαριστώντας τον που έχει στείλει και παλαιότερα μία σύντροφό του (σ.σ.: την Ειρήνη Παπαδοπούλου) στο παιχνίδι. «Σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει τις κοπέλες του στο παιχνίδι. Κώστα, αυτή να είναι η τελευταία. Είναι πολύ όμορφη και πρέπει να μείνεις μαζί της. Ελπίζω να μη στείλεις άλλη σε μελλοντικό “Survivor”» σχολίασε με (black!) χιούμορ. Τότε η Ναυσικά, αν και με «παγωμένο» χαμόγελο, τον αφόπλισε: «Έχει καλό γούστο όμως», με τον Ατζούν ν’ απαντά: «Αναμφίβολα».

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια στο twitter έπεσαν… βροχή, με τους χρήστες που δεν συμπαθούν το μοντέλο να δίνουν… ρέστα κακίας. «Η αμήχανη στιγμή που της λέει ο Ατζούν “γνωρίζω τον Κώστα τον Πηλαδάκη πριν από εσένα, γιατί μου ‘χει ξαναστείλει κορίτσι του στο “Survivor”, κι ελπίζω έπειτα από σένα να μη μου ξανά στείλει!” Ποπό! Πώς την πετσόκοψες έτσι;» έγραψε κάποιος. «Η παράκληση του Ατζούν στον Πηλαδάκη να είναι η Ναυσικά η τελευταία γκόμενα από το χαρέμι του που στέλνει στο “Survivor” έκανε το 0% να καταπιεί τη γλώσσα της οριστικά» σιγόνταρε άλλος. «Το επικό πετσόκομμα-ξεφτίλισμα που έριξε ο μέγας Ατζούν στο χάπατο, τη Ναυσικά, έχει ήδη εγγραφεί στην τηλεοπτική ιστορία. Επιβεβαίωσε πως δεν είναι παρά μία αναλώσιμη, που μπήκε στο “Survivor” με βύσμα, άλλη μία από το χαρέμι του Πηλαδάκη που επιχειρεί να αναδειχθεί. Κόλαφος!» σημείωσε στο ίδιο μοτίβο ένας τρίτος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This