Βίκυ Βολιώτη: «Θα έμπαινα ξανά στη διαδικασία υιοθεσίας»

«Νιώθω άσχημα που δε μπορώ να αφιερώσω χρόνο στην κόρη μου»

Must Read

Η Βίκυ Βολιώτη όπως είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν πως δεν την ενδιέφερε η τεκνοποίηση, ωστόσο ο σύζυγός της ήθελε να γίνουν γονείς και έτσι πήραν την απόφαση να υιοθετήσουν ένα κοριτσάκι από την Αιθιοπία.

Η διαδικασία της υιοθεσίας ήταν πολύ δύσκολη αλλά, όπως έχει τονίσει η ηθοποιός, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τις ξεπεράσω για την κόρη της

Η ίδια μάλιστα θα τολμούσα να ξαναμπεί στη διαδικασία να υιοθετήσει κι άλλο παιδάκι γεγονός το οποίο θα ήθελε πολύ και η κόρη της Άννα.

«Έχω ορκιστεί ότι θα αφιερώνω χρόνο στους ανθρώπους που αγαπώ, κυρίως λόγω προσωπικών απωλειών. Και ως έναν μεγάλο βαθμό το έχω καταφέρει. Νιώθω άσχημα που δε μπορώ να αφιερώσω χρόνο στην κόρη μου. Είναι ο μόνος άνθρωπος που αισθάνομαι ότι θα ήθελα κι άλλο, αλλά δεν έχω χρόνο.

Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός, παλεύεις με τις τύψεις σου και τον χρόνο που αφιερώνεις στο παιδί σου», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Όσον αφορά την διαδικασία υιοθεσίας επεσήμανε πως «δεν ήταν εύκολη. Όταν την είδα, είπα “αυτό είναι το παιδί μου”. Όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα, ένιωσα όπως όταν γυρνούν οι γονείς από το μαιευτήριο, πώς θα το κάνω μπάνιο κτλ. Ο σύζυγός μου την αγαπάει πολύ»

«Υπάρχουν σκέψεις αλλά πολύ γενικά ακόμη. Η Άννα ζητάει συνεχώς αδερφάκι και θα έμπαινα ξανά στη διαδικασία αυτή», κατέληξε λέγοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This