Εξώδικο σε Λιάγκα και Σκορδά από την αδερφή και την μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Must Read

Εξώδικο έλαβε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά από την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου και την μητέρα τους, Ελένη Λεγάτου, σχετικά με τις ανώνυμες μαρτυρίες που έχουν προβληθεί στην εκπομπή «Πρωινό».

Συγκεκριμένα οι τρεις γυναίκες έστειλαν εξώδικο στους παρουσιαστές της εκπομπής για τις ανώνυμες μαρτυρίες «με καλυμμένα πρόσωπα» που αφορούσαν τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ισχυριζόμενες πως οι μαρτυρίες των καταγγελλόντων ήταν ψευδείς και πως διαβάλουν την οικογένειά τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας από την μεριά του απάντησε πως το κανάλι έχει στη διάθεσή του τα στοιχεία των συγκεκριμένων μαρτύρων και πως αν χρειαστεί θα δοθούν μόνο στην Δικαιοσύνη και όχι σε ιδιώτες, όπως είναι η οικογένεια της γυναίκας που κατηγορείται ότι σκότωσε τα παιδιά της.

«Δεχθήκαμε χθες μια εξώδικη διαμαρτυρία από την κ. Ελένη Λεγάτου, είναι η μητέρα της κ. Πισπιρίγκου και από την Δήμητρα Πισπιρίγκου, την αδελφή της Ρούλας. Μας ζητά να πάψουμε την μετάδοση ανώνυμων μαρτυριών που αφορούν ψευδή περιστατικά και τους εκθέτους ανεπανόρθωτα, όπως λένε οι δύο κυρίες μάνα και αδελφή. Δεύτερον, μας δίνουν μια προθεσμία 5 ημερών να γνωστοποιήσουμε εγγράφως τα στοιχεία ταυτότητας των ανωτέρω προσώπων και τρίτον, να προβούμε εμείς ως εκπομπή και ως ΑΝΤ1 στη δημοσιοποίηση και ανάγνωση της παρούσης εξωδίκου δηλώσεως στο Πρωινό», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και στην συνέχεια εξήγησε πως:

«Υπάρχει κάτι πολύ βασικό που λέγεται δημοσιογραφικό απόρρητο. Οι μαρτυρίες αυτές για εμάς είναι μαρτυρίες με ονοματεπώνυμο, έχουμε τσεκάρει ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Είναι υπαρκτά πρόσωπα με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο. Αν είναι αλήθεια ή όχι αυτά που λένε είναι δικό τους θέμα. Εμείς όμως τσεκάρουμε ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα. Αν μας ζητηθεί από τη Δικαιοσύνη, προφανώς οφείλουμε και θα δώσουμε τα ονόματα και τα τηλέφωνα των ανθρώπων. Σε ιδιώτες δεν μπορούμε εμείς να δώσουμε ονόματα, τηλέφωνα και διευθύνσεις. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα».

«Επειδή ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και το έχω ξαναπεί… εδώ είμαστε μια εκπομπή που προφανώς δεν είναι της αρεσκείας της κ. Ρούλας Πισπιρίγκου. Υπάρχουν εκπομπές που παίρνει τηλέφωνα και βγαίνει και μιλάει. Σε εμάς εδώ δεν έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο», κατέληξε λέγοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This