H οργισμένη ανάρτηση της Τούνη για όσους την έκριναν αρνητικά: «Θα πενθήσω όπως θέλω»

«Δε θα κάτσω άλλο ούτε να φορέσω άλλα μαύρα ρούχα, ούτε να κάθομαι σπίτι μου να κλαίω...»

Must Read

Πολύ δύσκολη περίοδο η Ιωάννα Τούνη, αφού πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα, ύστερα από τη πολύμηνη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Εξαιτίας αυτού του θλιβερού γεγονότος η γνωστή instagramer απείχε από τα social media, ωστόσο χθες έκανε μία συγκινητική ανάρτηση που αφορούσε τον άνθρωπο που τη στήριζε όλα αυτά τα χρόνια.

Ένας από τους ανθρώπους πού βρίσκεται στο πλευρό της αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Εκείνη και ο σύντροφος της μάλιστα πέρασαν μαζί τις άγιες μέρες του Πάσχα και τη Μεγάλη Παρασκευή εθεάθη στη Ναύπακτο Που παρακολούθησαν την περιφορά των επιταφίων.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: H πρώτη φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον θάνατο της μητέρας της

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από την κάμερα της τοπικής ιστοσελίδας nafpaktianews.

Πολλοί όμως έσπευσαν να την κρίνουν αρνητικά, καθώς λίγες μέρες μετά το θάνατο της μητέρας της βγήκε από το σπίτι της.

Η διάσημη influencer ούσα αγανακτισμένη από την λογοκρισία που δέχτηκε προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, τονίζοντας μεταξύ άλλων πώς θα πενθήσει με όποιον τρόπο εκείνη νιώθει και πως η μητέρα της δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με τέτοιου είδους μικρότητες.

«Για να λήξει αυτό το θέμα εδώ, έχω το δικαίωμα, ακόμα και σε πένθος, να βγω από το σπίτι, με τον σύντροφό μου και να πάω στον Επιτάφιο ή όπου αλλού θέλω.

Δε θα κάτσω άλλο ούτε να φορέσω άλλα μαύρα ρούχα, ούτε να κάθομαι σπίτι μου να κλαίω, ούτε τίποτα άλλο από τα θλιβερά πράγματα που σκέφτεστε και θέλετε οι άνθρωποι που μισείτε τη δική σας ζωή και θέλετε το κακό των άλλων. Ας πενθήσει ο καθένας όπως θέλει και όπως νιώθει. Το μόνο πράγμα που θα ήθελε η μαμά μου για μένα είναι να με βλέπει χαρούμενη, να κάνω πράγματα, να εξελίσσομαι, να βγαίνω έξω, να έχω τους ανθρώπους μου δίπλα μου, να μην τους απομακρύνω, να μη μείνω μόνη μου, να μην κάθομαι να κλαίω στο σπίτι.

Δε θέλει καμία μαμά κάτι τέτοιο για το παιδί της και η δικιά μου δε θα ήθελε σίγουρα κάτι τέτοιο. Δε ξέρω πως εσείς μπορείτε να κρίνετε το τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα γιατί εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και στεναχωριέται βαθύτατα με το να κάθομαι και να ασχολούμαι με τέτοιες μικρότητες και να στεναχωριέμαι και να κάθομαι να κλαίω. Η μαμά μου ήταν μαχήτρια, δεν τα έβαζε κάτω με τίποτα και εγώ δε πρόκειται να τελειώσω ότι θέλω» συμπλήρωσε ενώ κατέληξε λέγοντας πως: «Θα κάνω ό,τι θέλω, θα φοράω ό,τι θέλω. Από αύριο θα φοράω κίτρινα και ότι πραγματικά θέλω και θέλω κι εσείς να κάνετε ό,τι νιώθετε και όχι ό,τι σας λένε οι άλλοι, γιατί εσείς ξέρετε καλύτερα τι κάνετε και γιατί το κάνετε».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This