Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς»

«Πρέπει να ακούσω το σώμα μου γιατί παθαίνω ψυχοσωματικά, όσο με ζορίζω»

Must Read

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει από την πρώτη στιγμή που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στάθηκε στο πλευρό των θυμάτων. Η ίδια μάλιστα είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως στα ξεκινήματα της καριέρας της έχει υποστεί άσχημες συμπεριφορές, αλλά στάθηκε τυχερή γιατί δεν είχε κάποια άσχημη εξέλιξη.

Για την ψυχολογική βία που βίωσε από συνεργάτη της μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Love it» με αποτέλεσμα να πάθει ψυχοσωματικά.

«Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς, αλλά δεν έφυγα, το πήγα ως το τέλος. Κάποια στιγμή όμως, πρέπει να ακούσω το σώμα μου γιατί παθαίνω ψυχοσωματικά, όσο με ζορίζω. Κάνω ψυχοθεραπεία αλλά αυτή την περίοδο έχω κάνει μία μικρή παύση», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον ρόλο της μητρότητας δήλωσε πως: «Μιλάω πολύ για τα παιδιά μου, είμαι γραφική μαμά. Είναι πολύ ωραίο να είμαι με τρεις άντρες μέσα στο σπίτι, τα λατρεύω τα αγόρια μου, είναι σπουδαία. Προσπαθώ να είμαι πάντα κοντά στα παιδιά μου, τα ρυθμίζω ώστε ο χρόνο μου να είναι εκεί, είμαι πολύ ενοχική όμως».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This