Κώστας Φιλίππογλου: «Δεν κλήθηκα στη δίκη του κ. Λιγνάδη να καταθέσω! Πήγα αυτοβούλως»

«Παραδόξως, αυτοί που φοβούνται περισσότερο δεν είναι οι θύτες, αλλά τα θύματα»

Must Read

Κατάθεση για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έδωσε ο Κώστας Φιλίππογλου, ο οποίος υποστήριξε πως είδε τον πρώην επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου στην Επίδαυρο μαζί με δύο νεαρούς άνδρες, τις ημέρες μάλιστα που ο κατηγορούμενος καταγγέλλεται ότι βίασε τον δεύτερο μηνυτή.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε πως κατέθεσε στην δίκη αυτοβούλως και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να παραστεί στο δικαστήριο.

«Δεν κλήθηκα στη δίκη του κ. Λιγνάδη να καταθέσω. Πήγα αυτοβούλως. Πήρα τηλέφωνο τη δικηγόρου ενός από τα θύματα για να δηλώσω κάτι συγκεκριμένο. Έτυχε να δω τον κατηγορούμενο κάποια στιγμή κάποια μέρα στην Επίδαυρο όταν έτυχε να πάω κι εγώ να παρακολουθήσω μία παράσταση. Σε πολύ συγκεκριμένες ημερομηνίες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η δουλειά της υπεράσπισης είναι αυτή, να θίγει την αξιοπιστία του μάρτυρα. Η υπερασπιστική γραμμή έχει ένα πολύ μεγαλύτερο κομμάτι. Θεωρεί ότι ό,τι έχει συμβεί είναι μία σκευωρία τεράστια. Οπότε όλοι μας είμαστε ψευδομάρτυρες. Θα παραστώ στο δικαστήριο και γι’ αυτό. Θα πάω στο δικαστήριο και γι’ αυτό.

Δεν είναι εύκολο πράγμα. Καταλαβαίνω πολύ καλά τους ανθρώπους. Είμαι σίγουρος ότι τέτοιες μαρτυρίες μπορεί να έχουν άλλοι 500 άνθρωποι. Φοβάται ο κόσμος. Αν είναι θύμα, φοβάται πολύ περισσότερο. Παραδόξως, αυτοί που φοβούνται περισσότερο δεν είναι οι θύτες, αλλά τα θύματα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This