Αιμιλία Υψηλάντη: «Αν το #metoo γινόταν τη δεκαετία του ’60, πολλά και μεγάλα ονόματα θα είχαν καταρρακωθεί»

«Σε εμένα έτυχε σε επίπεδο χειραγώγησης»

Must Read

Η Αιμιλία Υψηλάντη στα τέλη του 1960 αλλά και στην δεκαετία του 1970 βρισκόταν στο peak της καριέρας της. Η ίδια μάλιστα πρωταγωνίστησε στο πλευρό του αείμνηστου σπουδαίου ηθοποιού Θανάση Βέγγου.

Έκτοτε η γνωστή ηθοποιός ήταν αρκετά ενεργή στα τηλεοπτικά αλλά και στα θεατρικά δρώμενα.

Ως ηθοποιός που έχει χαράξει σημαντική πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαία ονόματα του χώρου, ορισμένα από αυτά μάλιστα έχουν βρεθεί στο στόχαστρο λόγω του κινήματος #metoo που άνθισε στον χώρο του θεάτρου.

Για τις καταγγελίες που είδα το φως της δημοσιότητας και που κλόνισαν τον πολιτισμό μίλησε η ηθοποιός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και παραδέχτηκε πως τέτοια περιστατικά συνέβαιναν και τα παλιότερα χρόνια.

«Πολλά και μεγάλα ονόματα θα είχαν καταρρακωθεί (αν το Me Too γινόταν τη δεκαετία του ’60). Ο άνθρωπος είναι ο ίδιος σε όλες τις εποχές. Όμως άλλο το έργο των ανθρώπων κι άλλο ο ίδιος ο άνθρωπος. Καταλαβαίνω τη σύνδεση που μπορεί μοιραία να γίνεται αλλά πρέπει να τα ξεχωρίζουμε. Είναι μια καινούρια ημέρα για το ανθρώπινο είδος. Όλα αυτά υπάρχουν γιατί υπάρχει ο φόβος. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης όχι μόνο ο θύτης αλλά και το περιβάλλον που δεν βοηθά το θύμα και δεν σταματά τον θύτη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν εκείνη είχε βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά απάντησε πως: «Σε εμένα έτυχε σε επίπεδο χειραγώγησης που του έχω πει. Ενός πολύ σημαντικού συναδέλφου, ο οποίος δεν είναι για να τον καταγγείλεις, γιατί θα μπορούσε να πει εγώ το έκανα για να γίνεις καλύτερη… Η ισότιμη σχέση κι ο αλληλοσεβασμός δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This