Χριστίνα Κεφαλά: «Να πηγαίνεις στο Ντουμπάι και να σε ρωτάνε “πόσα παίρνεις;”»

«Κάθε μέρα δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορώ να πάω και μόνη μου και στο Ντουμπάι και Μαλδίβες και παντού. Απλά δεν μπορώ να πάω στα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία»

Must Read

Την Χριστίνα Κεφαλά την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο reality «My Style Rocks» ενώ την παρακολουθήσαμε και στο περσινό Survivor.

H Χριστίνα Κεφαλά έχει σπουδάσει θεολογία όμως εργάζεται ως φωτομοντέλο. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στα εν λόγω reality… η προβολή. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το κατάφερε, καθώς κι εκείνη έχει κερδίσει μία θέση στον κόσμο instagram αφού αρκετές εταιρείες της ζητάνε να διαφημίσει τα προϊόντα τους.

Ότι λάμπει όμως δεν είναι χρυσός. Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε πως στα social media προβάλουμε μία εικονική πραγματικότητα. Κάπως έτσι μπερδεύεται ο κόσμος και νομίζει πως όλα τα δημόσια πρόσωπα που πραγματοποιούν ταξίδια και αναρτούν φαντασμαγορικές φωτογραφίες, ζουν μέσα στην χλιδή, ωστόσο κάτι τέτοιο πολλές φορές απέχει από την πραγματικότητα.

Εξαιτίας της εικόνας που προβάλει το νεαρό μοντέλο, όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», λαμβάνει αρκετά αρνητικά σχόλια, γεγονός το οποίο την έχει δυσαρεστήσει πολύ.

«Δεν έχω κάνει πολλά ταξίδια γενικά μέχρι στιγμής, στο εξωτερικό ειδικά. Τώρα λίγο με τη δουλειά που απαιτείται επειδή παρουσιάζω διάφορα διαφημιζόμενα προϊόντα στο προφίλ μου στο instagram. Τώρα το τελευταίο ταξίδι ήταν μάλλον πολύ εκκεντρικό και δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια. Απορώ πώς ο κόσμος στέλνει τέτοια μηνύματα για να κάνει τέτοια σχόλια στις φωτογραφίες από κάτω.

Δουλεύω από μικρή, πήγα για τη δημοσιότητα όλη αυτή που έχω πάρει από το παιχνίδι, έχω ασχοληθεί με το instagram, βγάζω το δικό μου εισόδημα, δεν κάθομαι, κάθε μέρα δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορώ να πάω και μόνη μου και στο Ντουμπάι και Μαλδίβες και παντού. Απλά δεν μπορώ να πάω στα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία», τόνισε η instagramer

«Να πηγαίνεις στο Ντουμπάι και να σε ρωτάνε πόσα παίρνεις; Μου φάνηκε απίστευτο! Που πήγα με τον σύντροφό μου, τη σχέση μου», είπε ούσα συναισθηματικά φορτισμένη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This