Λευτέρης Πανταζής: «Εγώ, τα… μωρά, η “βασίλισσα” και η ερωτική Θεσσαλονίκη»

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλά στην «Espresso» για τη συνεργασία του με τη Βανδή στη συμπρωτεύουσα και για τα συναισθήματά του έπειτα από μια μεγάλη καριέρα

Must Read

Διανύει την καλύτερη φάση του σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, με τον ίδιο να εξομολογείται στην «Espresso» πως έπειτα από μια τεράστια καριέρα πολλών δεκαετιών νιώθει σήμερα όπως νιώθει ένα νέο παιδί, ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης που μόλις ξεκίνησε την καριέρα του και κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι.

Ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί πρώτα για το ήθος του και την προσωπικότητά του, μοιράζοντας την αγάπη του και τη στήριξή του στον συνάνθρωπό του με όποιον τρόπο χρειαστεί, και στη συνέχεια με τις μεγάλες επιτυχίες του, αυτή την περίοδο εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Panik Records (στις 12 Μαΐου κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Αχ, μωρό μου», που θα λικνίσει όλη την Ελλάδα), ενώ από σήμερα και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ξεκινάει τις νυχτερινές του εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, στο Barbarella, μαζί με τη «βασίλισσα του πενταγράμμου» -όπως τη χαρακτηρίζει- Δέσποινα Βανδή!

Η «βασίλισσα του πενταγράμμου» υποδέχεται τον «πρίγκιπα», όπως σας χαρακτηρίζουν αντίστοιχα, σε μια συνεργασία-έκπληξη στο Barbarella. Ποια είναι τα συναισθήματά σας;

Είμαι τρισευτυχισμένος, νιώθω υπέροχα. Ήταν μια ιδέα του Γιώργου Αρσενάκου και της δισκογραφικής εταιρίας Panik, όπου ανήκουμε και οι δύο, και την αποδέχτηκα με μεγάλη αγάπη. Γιατί με τη Δέσποινα Βανδή είχαμε ξανασυνεργαστεί πριν από πολλά χρόνια, μαζί με τον Στέφανο Κορκολή, στο Ποσειδώνιο και είχαμε κάνει τεράστια επιτυχία. Η Δέσποινα τότε ήταν στο ξεκίνημά της, κατάφερε να ξεχωρίζει από τότε, ενώ τώρα έχει πλέον πολλά χρόνια μεγάλης καριέρας στο τραγούδι και στο θέατρο, και τεράστια επιτυχία στην τηλεόραση. Μόνο θετικά συναισθήματα έχω που ξανασυναντιόμαστε! Μου το λένε όλοι όσοι με συναντάνε το πόσο τούς αρέσει αυτή η συνεργασία, και το αποδεικνύει ότι οι δύο πρώτες εβδομάδες μας στο Barbarella είναι ήδη sold out!

Τι να περιμένουμε να δούμε από τους δυο σας επί σκηνής;

Έχουμε ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα. Θα απολαύσουμε τη Δέσποινα Βανδή σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, εμένα στις δικές μου, και μαζί επί σκηνής θα σας παρουσιάσουμε ένα μοναδικό ποτ πουρί, όπου για μισή ώρα θα ερμηνεύουμε από κοινού μεγάλες επιτυχίες μας, αλλά και άλλων συνθετών. Είναι ένα από τα ωραιότερα στιγμιότυπα όσων έχουμε ετοιμάσει για το απόλυτο πάρτι που ξεκινάει από αυτή την Παρασκευή στο Barbarella.

Τι είναι αυτό που θαυμάζετε στη Δέσποινα Βανδή;

Είναι αναρίθμητα αυτά που θαυμάζω στη Δέσποινα. Αρχικά την εργατικότητά της, το πόσο επαγγελματίας είναι, αλλά και τον μεγάλο σεβασμό της. Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση, γιατί ένας άνθρωπος που δεν ξεχνάει και πάντα εκτιμάει ακόμα και ένα ποτήρι νερό που μπορεί να του είχε προσφέρει κάποιος κάποτε, είναι σπάνιο στις μέρες μας και άκρως εκτιμητέο. Και η Δέσποινα τα έχει όλα αυτά!

Πανδημία, καραντίνες, προβλήματα. Ο κόσμος έχει ανάγκη από διασκέδαση, να το ρίξει έξω;

Ακριβώς! Το βιώνω αυτό καθημερινά από τον Σεπτέμβριο που άνοιξε πάλι η διασκέδαση, παρά τα σκαμπανεβάσματα που ακολούθησαν. Έπειτα από επτά μήνες συνεργασίας με τον τεράστιο ερμηνευτή Θέμη Αδαμαντίδη, περάσαμε έναν υπέροχο χειμώνα στην Αθήνα και στο Εμπατη – Νorth, τώρα συναντάω στη Θεσσαλονίκη τη «βασίλισσα» για μία ακόμη συνεργασία-έκπληξη… Νιώθω πολύ χαρούμενος, και αυτό που εισπράττω από τον κόσμο είναι η ανάγκη του, η «δίψα» του να διασκεδάσει, να το ρίξει έξω, να νιώσει «ελεύθερος», έπειτα από όσα περάσαμε δύο και περισσότερο χρόνια τώρα! Πρώτα η πανδημία, μετά η καραντίνα και τώρα ο πόλεμος στην Ουκρανία! Να τελειώσει, Παναγιά μου, και αυτό με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που βιώνει ο κόσμος! Όλοι μας έχουμε ανάγκη να αναπνεύσουμε, να ζήσουμε όμορφα το καλοκαίρι που έρχεται, και εύχομαι να μας πάνε όλα καλά.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και ολοκαίνουργιο τραγούδι, με τίτλο «Αχ, μωρό μου»!

Έρχονται πολλές μουσικές εκπλήξεις μέσα από τη συνεργασία μου με την Panik Records, τη σπουδαία δισκογραφική εταιρία στην οικογένεια της οποίας πλέον ανήκω. Στις 12 Μαΐου κυκλοφορεί το νέο μου τραγούδι, με τίτλο «Αχ, μωρό μου», σε μουσική του Βασίλη Κουμεντάκου και δική μου, και στίχους Γιάννη Ναρσί Αττάρι! Θα είναι ό,τι πιο ξεσηκωτικό θα έχετε ακούσει! Στο τραγούδι συμμετέχει και ραπάρει ο διάσημος Αιγύπτιος ράπερ Αyman, o οποίος υπογράφει και τους αραβικούς στίχους του τραγουδιού. Είναι συγκλονιστικό τραγούδι, που συνοδεύεται με ένα εκπληκτικό βιντεοκλίπ από έναν σπουδαίο σκηνοθέτη, τον Κύριλλο.

Μας δίνετε την εντύπωση ότι διανύετε την καλύτερή σας φάση!

Νιώθω ως ένα παιδί που ξεκινάει τώρα την καριέρα του και έχει κάνει μία πρώτη επιτυχία στο τραγούδι και τη χαίρεται. Έτσι νιώθω! Είναι μοναδικό αυτό το συναίσθημα.

«Αχ, μωρό μου» το νέο σας τραγούδι. Υπάρχει κάποιο «μωρό» στη ζωή του Λευτέρη Πανταζή;

Είμαι στην πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας, να μην υπάρχει ένα «μωρό» για εμένα; (γέλια). Έτσι θα μείνω εγώ; Περιμένω έναν μεγάλο έρωτα, πώς και πώς… Η Θεσσαλονίκη είναι αγαπημένη μου πόλη, η ερωτική μου πόλη, με συνδέουν τόσο πολλά πράγματα εδώ, με συγγενείς, έχω την αδερφή του μπαμπά μου, έχω κουμπάρους, φίλους, μεγάλες αγάπες (γέλια). Πάντα όταν έρχομαι στη Σαλονίκη συγκινούμαι από την αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος που με συναντάει στον δρόμο. Τόσα χρόνια με θεωρούν δικό τους άνθρωπο, όπως κι εγώ, και μου το δείχνουν. Είναι σπουδαίο για εμένα να ζω στην πόλη τους, να τραγουδάω για τους Θεσσαλονικείς, και υποσχόμαστε μαζί με τη Δέσποινα Βανδή να τους χαρίσουμε μοναδικές βραδιές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This