Ξεσπάθωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον «Εκατομμυριούχο»: «Πάρα πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη»

«Πρέπει να πούμε την αλήθεια, δεν βγαίνει»

Must Read

Πικραμένος φαίνεται να είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τους κακεντρεχείς που σπεύδουν να σχολιάσουν αρνητικά το παραμικρό που συμβαίνει στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο γνωστός παρουσιαστής μάλιστα πρόσφατα είχε αναφερθεί στη λασπολογία που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια, από ορισμένους που δεν εκτιμούν το ήθος του ως παρουσιαστή.

Αυτήν την φορά, μέσα από την εκπομπή του «The 2Night Show», αναφέρθηκε σε όσους επικρίνουν το νέο τηλεοπτικό παιχνίδι «Εκατομμυριούχος», οι οποίοι «παραπονιούνται» ότι δεν δίνει ένα εκατομμύριο τουλάχιστον στον κάθε νικητή, δεδομένου ότι φέρει αυτόν τον τίτλο.

«Εδώ στην Ελλάδα, αντιλαμβάνομαι γιατί, λόγω οικονομικής κατάστασης… Γιατί πάρα πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη. Γιατί στην Ελλάδα ο Εκατομμυριούχος που κάνω εγώ δεν δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ… Μα, αν μπορούσε, μακάρι…

Αν μπορούσε η Ελλάδα των δέκα εκατομμύριων, εννοώ πληθυσμού, να δώσει ένα εκατομμύριο, θα ήταν υπέροχο. Γι’ αυτό και δίνουμε πολλά περισσότερα χρήματα, μικρότερα ποσά, σε πάρα πολύ κόσμο. Φεύγεις κόσμος με πάρα πολλά λεφτά από τον εκατομμυριούχο.

Αλλά λένε “μα πώς μπορεί να είναι εκατομμυριούχος;”. Μα, δεν μπορείς να δώσεις ένα εκατομμύριο ευρώ κάθε μέρα σε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα, δεν μπορείς. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν βγαίνει. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, δεν βγαίνει», τόνισε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This