Με τη Σαρρή του «GNTM» ο Σαμπάνης – Πρώτη δημόσια εμφάνιση για Σταματάκη – Νικολοπούλου

Must Read

Νέα ειδύλλια «ανθίζουν» στον μπαξέ της εγχώριας showbiz! Ο τραγουδοποιός Γιώργος Σαμπάνης φημολογείται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της πρώην παίκτρια του «GNTM» Ιωάννας Σαρρή. Την ίδια στιγμή ο ηθοποιός Αιμιλιανό Σταματάκης και η συνάδελφός του Κατερίνα Νικολοπούλου συμπλήρωσαν δύο μήνες κοινής πορείας κι έκαναν την πρώτη τους κοινή κοσμική εμφάνιση.

Στην περίπτωση του σταρ της πίστας, η γνωριμία του με το εντυπωσιακό μοντέλο έγινε με αφορμή το βιντεοκλίπ του τραγουδιού του «Άσε με να σε προσέχω». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νέοι συναντήθηκαν στα γυρίσματα του κλιπ, που το μεγαλύτερο μέρος του έγινε στο κέντρο της Αθήνας, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Η Ιωάννα υποδύθηκε τον ρόλο της συντρόφου του Γιώργου και, όπως έχει συμβεί κι άλλες φορές στο παρελθόν, έτσι κι εδώ, η ζωή αντέγραψε την τέχνη! Η πανέμορφη Ιωάννα Σαρρή, η οποία σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία και ασχολείται παράλληλα με τον στίβο, έχει ύψος 1,83 μ. και διαθέτει ένα απίστευτα καλογυμνασμένο κορμί που της χάρισε, μάλιστα, το παρατσούκλι «το σώμα» όσο ήταν στο παιχνίδι μόδας του Star. Ήταν φυσικό, λοιπόν, να μην περάσει απαρατήρητη από το γοητευτικό βλέμμα του Γιώργου Σαμπάνη, που τη φλέρταρε διακριτικά, κάνοντάς την να κολακευτεί. Με τούτα και μ’ εκείνα οι δυο τους ήρθαν κοντά και -όπως ακούγεται έντονα- «έδεσε το γλυκό», με αποτέλεσμα να αρχίσει μια πολύ ρομαντική ιστορία μεταξύ τους.

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης, από την άλλη μεριά, μετά τον χωρισμό του από τη Μαίρη Συνατσάκη, το 2002, δεν είχε δώσει λαβές για σχόλια στην προσωπική του ζωή. Πριν από δύο μήνες, ωστόσο, έκανε καινούργια σχέση με τη συνάδελφό του Κατερίνα Νικολοπούλου, η οποία είναι επίσης ιδιαίτερα χαμηλών τόνων άνθρωπος σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της. Το ειδύλλιο των δύο ηθοποιών άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς. Εκείνη τον χειμώνα που πέρασε πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση «Οι μάγισσες του Σάλεμ». Εκείνος ξεχώρισε με τον ρόλο του Ισμαήλ στο μιούζικαλ «Moby Dick». Μάλιστα, βρέθηκαν πολλές φορές να παρακολουθούν ο ένας την παράσταση του άλλου, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους φωτογράφους. Αυτό άλλαξε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής τους το βράδυ της 4ης Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου παρακολούθησαν την παράσταση «Τake me home», με τα φλας να τους απαθανατίζουν μαζί κατά την αποχώρησή τους από το πολιτιστικό ίδρυμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This