Χαμός στο twitter με τον σκύλο-σκαμπό της Τσιμτσιλή

Must Read

Μία φωτογραφία που ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στάθηκε η αφορμή για να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις!

Η παρουσιάστρια του «Happy day» πόζαρε στο πλατό της εκπομπής, ακουμπώντας με το ψηλό της τακούνι πάνω στον σκύλο που την έχει αράξει στο πάτωμα, με την ίδια να γράφει: «Ο αρκουδάκος μας επέλεξε να αράξει κοντά μου σήμερα! Καλημέρα».

Ε, το τι έγινε μετά δεν χρειάζεται να το πολυαναλύσουμε: Απλά παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό σχόλιο ακολούθου της: «Ο σκύλος δεν είναι σκαμπό. Θα μπορούσες να ακουμπήσεις τα πόδια σου στο σίδερο του σκαμπό που κάθεσαι και ο σκυλάκος να ήταν εκεί. Μα, ήμαρτον. Εσύ δεν το βλέπεις λάθος; Που σχολιάζεις ότι παντού ψάχνουμε κάτι κακό; Αν δεν σου αρέσει η κριτική, τότε λάθος το ανέβασμα τέτοιας φωτό»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This