Εραστές των tattoos! Tα φλας στην Αναστασοπούλου στο φετινό (με άρωμα «GNTM») φεστιβάλ

Must Read

Mπορεί τα μοτεράκια να πήραν φωτιά στο φετινό Tattoo Convention, που έγινε στο κλειστό του Tae Kwo Do, όμως εκείνη που άναψε φωτιές μόλις ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει με την μπάντα της ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου!

Πώς και πώς περίμεναν την ετήσια συνάντησή τους οι φαν των τατουάζ, έπειτα από δύο χρόνια απραξίας λόγω της πανδημίας και των μέτρων που απαγόρευαν τις συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους! Έτσι το τριήμερο πήραν το… αίμα τους πίσω, κατακλύζοντας το κλειστό και μετατρέποντας των χώρο σ’ έναν απέραντο καμβά χρωμάτων πάνω σε δεκάδες ανθρώπινα σώματα!

Χιλιάδες tattoo lovers, ανάμεσά τους και η ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται συχνά πυκνά στα δικαστήρια για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, αφού -όπως μαρτυρά και η φωτό- «χτύπησε» άλλο ένα τατουάζ, ανέβηκε στη σκηνή για να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στο τραγούδι!

Από κάτω στο κοινό πρώτος και καλύτερος να την καμαρώνει ήταν ο σύζυγός της με την κόρη τους Λυδία, η οποία από μικρή μπήκε στον κόσμο των tattoos!

Η φετινή συνάθροιση είχε όμως και χρώμα από «Greece’s Next Top Model», μια και εντοπίσαμε την εκρηκτική Ζωή, που είχε κοπεί στις οντισιόν, όχι να της κάνουν τατουάζ, αλλά να «χτυπά» η ίδια σε άλλους, μια και ήταν ανάμεσα στους δεκάδες καλλιτέχνες της δερματοστιξίας που έδωσαν το «παρών»!

Από κοντά ως φαν της τέχνης και η Κατερίνα Πεφτίτση, το plus size μοντέλο που είχε πάρει μέρος σε παλαιότερο κύκλο του reality μόδας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This