Γιώργος Σαρρής: H διάλυση των Ζιγκ Ζαγκ και ο δεύτερος γάμος με την πρώην σύζυγό του

Must Read

Το συγκρότημα Ζιγκ-Ζαγκ είχε σημειώσεις μεγάλη επιτυχία στο χώρο του τραγουδιού. Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 1985 από τους Γιώργο Σαρρή, Δημήτρη Ζμπέκο και Δημήτρη Παρασκευόπουλο, αργότερα εντάχθηκε και ο Δημήτρης Κατσαρός. Οι Ζιγκ Ζαγκ έκαναν μία 20χρονη μουσική πορεία γεμάτη επιτυχίες.

Τραγούδια τους όπως το «Απολύομαι», «το Βόλτα με κλεμμένο αμάξι», «το Αγάπη του καλοκαιριού», «το Γέλα μου», «το Δεν είμαι τρομοκράτης», το «Τι όμορφα εκεί έξω», το «Η αγάπη σκόνη» και βέβαια το «Νάι-Νάι», το «Φύσηξε έρωτας βοριάς», το «Αίνιγμα» και το «Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω», έγιναν πολύ μεγάλες επιτυχίες την δεκαετία 1988-1998 που ήταν η χρυσή δεκαετία των Ζιγκ-Ζαγκ.

Το 2010 όμως ο Γιώργος Σαρρής ακολούθησε σόλο καριέρα. Για τη διάλυση του συγκροτήματος μίλησε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος στο εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Νight Show» και αποκάλυψε ότι: «Ήμασταν ίσως το συγκρότημα που κράτησε περισσότερο από όλα. Ήμασταν 16-17 χρόνια όλοι μαζί και μετά το λογικό ήταν να αρχίσει να πέφτει η δημοτικότητα. Εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα και οι εκνευρισμοί. Διαφωνίες ως προς την πορεία του γκρουπ. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα διαλυθεί το συγκρότημα και δεν ήμουν προετοιμασμένος γι’ αυτό.

Έμεινα τρία χρόνια εκτός αλλά η εποχή είχε αλλάξει και κάναμε διαφορετικά πράγματα. Είναι χημική ένωση το συγκρότημα. Ήμασταν 4 διαφορετικά άτομα που μερικές φορές δεν μοιάζαμε σε τίποτα μεταξύ μας. Περάσαμε τρομερά αυτά τα 20 χρόνια, χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες ή κόντρες και απορούσαμε κι εμείς οι ίδιοι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σύζυγό του με την οποία υπήρξαν χωρισμένοι, όμως αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους και ξαναπαντρεύτηκαν.

«Ξαναπαντρευτήκαμε. Ο γάμος είναι ένα σχολείο που πρέπει να το περάσουμε όλοι, είναι η ουσία, μας μαθαίνει με έναν τρόπο πως ανήκουμε κάπου. Είχαν έρθει όλα πάρα πολύ γρήγορα, δεν με τρέλαναν έτσι ώστε να γίνω κάποιος άλλος άνθρωπος, αλλά επηρεάστηκα από την επιτυχία.

Σκεφτόμουν ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να κάνεις ότι θέλεις. Αυτό στεναχώρησε και άλλους ανθρώπους. Η φύση της τέχνης είναι τέτοια που σου δίνει ελευθερία. Η τέχνη και η καταστροφή είναι πολύ κοντά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πως γράφτηκε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, το «Φύσηξε έρωτας βοριάς», ο Γιώργος Σαρρής αποκάλυψε: «Το έγραψα όταν ήμουν χωρισμένος. Καθόμουν στο κατάστρωμα του καραβιού γυρνώντας από Μύκονο, παρακαλούσα να γίνει κάτι να μου αλλάξει το μυαλό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This