Ελπίδα Νινού: H αντίδρασή της στη δίκη του Φιλιππίδη – Η επικοινωνία με τον Μπιμπίλα

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Χθες μάλιστα κατέθεσε η δεύτερη καταγγέλλουσα, η οποία ισχυρίζεται πως ο εν λόγω ο γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης αποπειράθηκε να την βιάσει το 2010 στο θέατρο Μουσούρη.

Στο πλευρό του, όλο αυτό το δύσκολο διάστημα για εκείνον, βρίσκεται η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου.

Ποια είναι όμως η αντίδρασή της κατά τη διάρκεια της δίκης; Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Ελπίδα Νίνου «δεν συζητά με κανέναν. Βρίσκεται έξω από την αίθουσα προσηλωμένη σε όλη τη διαδικασία. Δεν μπορεί να μπει μέσα γιατί είναι μάρτυρας. Ενημερώνεται συνεχώς από τους δικηγόρους για όλες τις εξελίξεις. Στα διαλείμματα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη μαζί με τον γιο τους Δημήτρη και είναι εκεί για να τον στηρίξουν αθόρυβα και στωικά».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος υπήρξε στενός φίλος του ζευγαριού εξομολογήθηκε ότι: «Το τελευταίο διάστημα δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί της, αποφεύγω επειδή είμαστε και οι δύο μάρτυρες στη δίκη. Χθες ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Επειδή είναι και η Ελπίδα άνθρωπος της ζωής μου και έχουμε ζήσει μαζί στιγμές οικογενειακές, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά, θα μιλήσω στο δικαστήριο μόνο. Το κλίμα μεταξύ μας ήταν σχεδόν καλό. Εμένα με έβαλαν μάρτυρα υπεράσπισης χωρίς να ερωτηθώ…

Η Ελπίδα Νίνου είναι ένας άνθρωπος που έχει αφήσει τα σημάδια του μέσα μου. Είχαμε οικογενειακή σχέση και αυτή τη στιγμή έχει σπάσει η σχέση αυτή γιατί είμαστε μάρτυρες σε μία δίκη μεγάλων εντάσεων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This