Πάνος Δέρβος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δάκη

«Ο κ. Σαγιώρ δεν έχει να κάνει άλλη δουλειά στη ζωή του κι αναφέρεται κατά καιρούς σε διάφορους ανθρώπους, για να ακούγεται το όνομά του προφανώς»

Must Read

Ο Δάκης εδώ και τρία χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο που του εμφανίστηκε στο παχύ έντερο. Οι γιατροί του έδιναν έξι μήνες ζωής αλλά ο αγαπημένος ερμηνευτής κατάφερε να τους διαψεύσει. Η υγεία όμως του τραγουδιστή με τη βελούδινη φωνή επιδεινώθηκε και πρόσφατα χρειάστηκε να νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο.

Όλα έδειχναν πώς αυτή η μικρή περιπέτεια ήταν παροδική. Ωστόσο σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο Τάκης Σαγιώρ, ο Δάκης εχει πολύ περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον και η κατάσταση της υγείας του είναι τόσο άσχημη πού έχει φτάσει να ζυγίζει 42 κιλά.

Η δημοσίευση αυτή του χορογράφου φαίνεται πως δυσαρέστησε κάποιους από τους φίλους του τραγουδιστή, γεγονός το οποίο εξέφρασαν στην εκπομπή «Πρωινό».

Αναμεσά τους και ο στενός συνεργάτης Πάνος Δέρβος, ο οποίο μάλιστα ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στις δηλώσεις του.

«Είναι κατ’ οίκον προστατευόμενος από φίλους και από ό,τι χρειάζεται για να έχει μία σωστή και ασφαλή διαβίωση. Ο κ. Σαγιώρ δεν έχει να κάνει άλλη δουλειά στη ζωή του κι αναφέρεται κατά καιρούς σε διάφορους ανθρώπους που πέφτει στην αντίληψή του ότι έχουν κάποιο πρόβλημα, τα μεγαλοποιεί, για να ακούγεται το όνομά του προφανώς.

22 χρόνια που είμαι μαζί με τον Δάκη δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου ο Δάκης να μιλάει μαζί του ή έστω να έρθει σε μία συναυλία ή σε ένα μαγαζί. Ο Δάκης είναι αδύναμος κι επικοινωνεί με τους 10 ανθρώπους που θέλει να επικοινωνεί. Τα κιλά του δεν τα ξέρουμε ούτε εμείς, καθώς δεν τον ζυγίζουμε. Έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Τηλεόραση δεν ανοίγει, ακούει μουσική. Δεν του μεταφέρουμε αυτά που γράφονται γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ. Είμαστε σε μία κατάσταση σταθερή, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το πόσο και πότε θα συμβεί κάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This