Η Σοφία Λεοντίτση ξεσπά κατά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου: «Τόση έπαρση πια… Κοίτα ρε κάτι προσωπικότητες»

«Μόνο ντροπή αισθάνομαι...»

Must Read

Τη δυσαρέσκειά της που δημοσιοποιήθηκε η σχέση του Στάθη σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξέφρασε η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Άννα Μαρία, καθώς θεωρεί ότι ο τρόπος που έγινε μπορεί να επηρεάσει την μικρή τους κόρη.

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από τη μεριά της θεώρησε ότι η εν λόγω γυναίκα αντέδρασε έτσι με σκοπό να πάρει λίγη από τη λάμψη της, όσον αφορά τη δημοσιότητα.

H Σοφία Λεοντίτση ακούγοντας την πρώην συμπαίκτρια της από το «My Style Rocks» να εκφράζεται με αυτόν τον για μία μάνα που προσπαθεί να διαφυλάξει το παιδί της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ξέσπασε κατά της influencer υποστηρίζοντας πως έχει έπαρση ενώ δεν θα έπρεπε.

«”Παιδιά έχω πάρα πολλές δουλειές και δεν μπορώ να ασχολούμαι με τα χι ψι άτομα που θέλουν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου” είπε η Παναγιώταρου από το My Style Rocks, τη Φάρμα, το Just the 2 of Us για τη ΜΑΝΑ ενός παιδιού που έθιξε απλά με αξιοπρεπή τρόπο τη λάθος προβολή μας σχέσης όταν υπάρχουν ανήλικα παιδιά… και στην προκείμενη το δικό της παιδί.

Εσείς λοιπόν αυτά τα άτομα τα έχετε κάνει κάτι με το να τα ακολουθείτε και τους έχετε δώσει το δικαίωμα να νιώθουν ότι είναι κάτι περισσότερο από απλοί άνθρωποι που ήρθαν από το χωριό τους με σκοπό να γίνουν απλά αναγνωρίσιμοι. Προφανώς επειδή θέλω και εγώ να πάρω δημοσιότητα από τις βαριές σου πλάτες, για αυτό σχολιάζω τώρα αυτό που δημόσια λες και εκτίθεσαι, διότι δεν χωράει μάλλον στο δικό σας το μυαλό ότι όταν ακούτε κάτι αρνητικό ή σχολιάζεστε αρνητικά μπορεί απλά και να μην αρέσετε… όλοι όσοι σας θίξουν είναι γιατί τους λείπει η δημοσιότητα.

Τόση έπαρση πια… Μόνο ντροπή αισθάνομαι εγώ που είμαι γυναίκα, ακούγοντας να μιλάει κάποιος έτσι και να μη σέβεται έναν τόσο ιερό άνθρωπο όπως είναι η μητέρα ενός παιδιού… Κοίτα ρε κάτι προσωπικότητες», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This