Στέλιος Κουδουνάρης: «Ζήτησα συγγνώμη στην Ανδομάχη! Ομολογώ ότι τοποθετήθηκα με αφέλεια»

«Δέχτηκα bullying για το όνομά μου»

Must Read

Πριν λίγες ημέρες ο Στέλιος Κουδουνάρης στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της Κύπρου από τον τελικό της Eurovision αλλά και για τη δημιουργία του που φόρεσε η Ανδρομάχη λέγοντας πως: «Το φόρεμα το έφτιαξα μέσα σε 2 μήνες και θα το πάρω πίσω όταν γυρίσει η Ανδρομάχη»




Η συγκεκριμένη δήλωση φαίνεται πως στεναχώρησε τη νεαρή τραγουδίστρια και γι’ αυτόν τον λόγο ο γνωστός σχεδιαστής της ζήτησε συγνώμη. Μιλώντας μάλιστα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε πως το φόρεμα θα το κρατήσει τελικά η Ανδρομάχη.

«Ήταν πολύ τιμητική η πρόταση που μου έγινε από την Κύπρο και το ΡΙΚ για τη Eurovision. Την Ανδρομάχη την γνώριζα ως καλλιτέχνιδα, γιατί είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε με την Ανδρομάχη για τη Eurovision. Η Ανδρομάχη μου άρεσε πολύ στη Eurovision. Δεν είπα ποτέ ότι θα ζητήσω πίσω το ρούχο που φόρεσε η Ανδρομάχη στη Eurovision. Ήταν λίγο διαφορετική η τοποθέτηση μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ομολογώ ότι τοποθετήθηκα με αφέλεια και της ζήτησα συγγνώμη. Το ρούχο που φόρεσε θα το κρατήσει η ίδια για να θυμάται τον διαγωνισμό. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι σχεδιαστές συνηθίζεται να κρατάνε οι ίδιοι τα ρούχα για τα οποία δεν έχουν αμειφθεί. Εγώ έκανα με χαρά μου το ρούχο της Ανδρομάχης δωρεά στην κυπριακή συμμέτοχη».




Το πάθος του για την μόδα ήταν τόσο μεγάλο που το κυνήγησε το όνειρό του μέχρι τέλους. Ο διάσημος σχεδιαστής στα ξεκινήματα της καριέρας του έκανε οικονομία ακόμη και από το φαγητό για να μπορέσει να δημιουργήσει την δική του συλλογή.

«Έχει τύχει να ράψω ρούχα για κάποιον επώνυμο και δεν με πλήρωσε ποτέ. Πληγώθηκα πολύ όταν ένας καλλιτέχνης με τον οποία έκανα και παρέα δεν με πλήρωσε για τα ρούχα που του είχα ράψει. Την περίοδο των capital controls και ενώ είχε σχηματιστεί ένα μεγάλο υπόλοιπο, του ζήτησα να το τακτοποιήσει. Εκείνος μου απάντησε “τί λες ρε Στέλιο; Έχουμε capital controls και περιμένεις να πάρεις και λεφτά;”. Στενοχωρήθηκα πολύ, άλλα δεν το κυνήγησα καθόλου», είπε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως όντας μικρό παιδί είχε βιώσει bullying από τους συμμαθητές του εξαιτίας του ονόματός του.

«Το επίθετο μου για την Κύπρο ήταν κάπως ασυνήθιστο και περίεργο. Το “Κουδουνάρης” μπορεί κάποιος να το ταυτίσει με τα κουδούνια, οπότε όταν ήμουν μικρός δέχτηκα bullying γι’ αυτό. Μία συμμαθήτρια μου, με είχε κάνει να νιώσω πολύ άσχημα, γιατί μου είχε πει ότι, στο γυμνάσιο θα μας φωνάζουν με τα επίθετα μας και θα γελάνε όλοι με το δικό μου. Το είπα στον πάτερα μου και μου απάντησε ότι, θα λένε “Κουδουνάρης” και όλοι θα καταλαβαίνουν για ποιόν μιλάνε. Τότε αισθάνθηκα μοναδικός», είπε για τον τρόπο που το ξεπέρασε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This