Εξοργίστηκε η Βάνα Μπάρμπα: «Πρέπει να το πληρώνει! Θα πάρει μήνυση! Σε μένα δεν περνάνε αυτά»

Must Read

Θύμα εξαπάτησης έπεσε η Βάνα Μπάρμπα από μεγάλο όνομα των media, τον οποίο μάλιστα σκέφτεται να μηνύσει.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ούτε για την υπόθεση αλλά ούτε και για το όνομα που βρίσκεται πίσω από την πλεκτάνη που έχει στηθεί γύρω από το όνομά της.

«Πέρασα πολύ μεγάλες προδοσίες με ανθρώπους που κι εγώ θα καταγγείλω στη Δικαιοσύνη προσεχώς. Ήταν τρομακτικό! Είναι απίστευτο, ήταν προδοσία. Χρησιμοποίησαν το όνομά μου. Είναι τρομερό, την έχω πατήσει από φίλους.

Είναι μεγάλος επιχειρηματίας που ανήκει στον χώρο των Media. Είναι απίστευτο από που έπαθα, μεγάλη ζημιά. Πρέπει να είμαι σίγουρη ότι το έκανε ο ίδιος και μετά θα το μάθετε όλοι! Αυτός που έχει πράξει άσχημα πρέπει να το πληρώνει. Και πρέπει να βγαίνουν όλα στο φως. Πραγματικά έπαθα ζημιά, ένα μήνα τώρα τρέχω και είμαι μια μάνα με ένα παιδί. Αν είναι αυτός από πίσω, από μένα θα πάρει μήνυση και θα το μάθετε σύντομα.

Είναι ιδιοκτήτης, έχουν κάνει χιλιάδες εκβιασμούς, μεγάλη ζημιά σε πολύ κόσμο και τους αφήνουν και απλήρωτους. Σε μένα λοιπόν, στην Βάνα Μπάρμπα δεν περνάνε αυτά», είπε ούσα εξοργισμένη για την ταλαιπωρία που τραβάει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This