Βαγγέλης Περρής για Ουγγαρέζο: «Είπα τη δική μου απογοήτευση…»

Οι δηλώσεις που στεναχώρησαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Must Read

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο Βαγγέλης Περρής και μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και τα πρόσωπα που τα απαρτίζουν.

Ανάμεσά στα πρόσωπα που σχολίαζε ήταν και ο παλιός τους συνεργάτης Δημήτρης Ουγγαρέζος, λέγοντας πως: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μας λείπει, εμείς δεν του λείπουμε. Αυτό έχω να το νιώσω από 14 χρονών, που είχα ερωτευτεί. Μια συμμαθήτριά μου έφυγε γιατί πήρε μετάθεση ο πατέρας της και γύρισε και δεν θυμόταν το όνομά μου. Ο Ουγγαρέζος είναι η συμμαθήτριά μου. Είμαι σίγουρος ότι ήδη δεν μου μιλά, έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα και δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη νιώθει ότι πλέον είναι κλασικός παρουσιαστής. Αυτόν τον έχει αλλάξει σαν άνθρωπο» 




Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου φαίνεται πως στεναχώρησαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αφού ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως: «Μου στεναχώρησες και τον Ουγγαρέζο το Σαββατοκύριακο. Κάτι είπες και ενοχλήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ότι έφυγε από εδώ και δεν μας μιλάει».

«Ίσα ίσα, είπα το ακριβώς αντίθετο. Είπα τη δική μου απογοήτευση… Αν ό,τι λέμε το διαβάζουμε και δεν το ακούμε χάνουμε το ύφος. Το ύφος είναι πολύ βασικό στην ανθρώπινη επικοινωνία και θα έπρεπε οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό το πράγμα να το έχουν εμπεδώσει. Όταν ένα ύφος είναι περιπαικτικό και το βάζει ότι είναι κανονικό, έχεις χάσει την ουσία της παρέμβασης. Αλλά τώρα είναι λίγο βαρετό να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα», απάντησε από την μεριά του ο Βαγγέλης Περρής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This