Ντέμης Νικολαΐδης: Χώρισε με την Παναγοπούλου και αντάλλαξε καυτά φιλιά με νέα ξανθιά συνοδό

Must Read

Πολυτάραχη φαίνεται να είναι η προσωπική ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη αφού μετά τον χωρισμό του από την Δέσποινα Βανδή, φήμες τον θέλανε να έχει προχωρήσει τη ζωή του με την Κατερίνα Παναγοπούλου, γεγονός το οποίο είχαν διαψεύσει.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», ο ποδοσφαιριστής και η δημοσιογράφος είχαν όντως σχέση αλλά χώρισαν πριν πέντε ημέρες, έπειτα από απόφαση της παρουσιάστριας, καθώς δεν άντεχε το κυνηγητό από τα ΜΜΕ.

Παρόλα αυτά ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής φαίνεται να μην στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα αφού πρόσφατα εθεάθη με το νέο του δεσμό σε εστιατόριο στο Πέραμα. Η εξίσου ξανθιά κυρία που τον συνόδευε είναι ιδιοκτήτρια καφετέριας στο κέντρο της Αθήνας όπου όπου μέρα παρά μέρα παίζει μουσική ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.




Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Happy Day» οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί και αντάλλαξαν μάλιστα και καυτά φιλιά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This