Έγινε της… κολυμπήθρας! Γιώργος Σαμαράς και Κωνσταντίνα Κομμάτα βάφτισαν την κόρη τους

Και το όνομα αυτού, Γιώργος! Χαρές για την Κατερίνα Γεωργιάδου και τον Γιάννη Περογιαννάκη

Must Read

Βουτιές στην κολυμπήθρα για την κόρη του Γιώργου Σαμαρά και της Κωνσταντίνα Κομμάτα, αλλά και για τον γιο της Κατερίνας Γεωργιάδου και του Γιάννη Πετρογιαννάκη. Εικόνες από δυο λαμπερά μυστήρια που τελέστηκαν τις προηγούμενες ημέρες είδαν χθες το φως της δημοσιότητας μέσα από τα social media.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν αντιπρόεδρος του ΟΦΗ και η συνοδοιπόρος του στη ζωή και γνωστή ηθοποιός καμάρωσαν συγκινημένοι την περασμένη Πέμπτη τη μονάκριβη κορούλα τους να λαμβάνει την ευλογία του Θεού μέσα από τη βάφτισή της, που πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο συγγενών και φίλων σε κάποιο κτήμα λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στα πρώτα γενέθλια της μικρής, που πήρε το όνομα Ιωάννα. «Πέμπτη 19 Μαΐου!!! Η βάπτιση της Ιωάννας και τα πρώτα μας γενέθλια! Μωρό μου, πόσο ευλογημένοι είμαστε που σ’ έχουμε! Να ζήσεις, Ιωαννάκι μου, να σκορπίζεις πάντα φως χαρά και αγάπη… Το χαμόγελό σου είναι η ευτυχία μας!» έγραψε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Κομμάτα στη λεζάντα ενός ποστ που έκανε με φωτογραφίες από αυτή την ξεχωριστή και χαρμόσυνη μέρα.

Προχθές, Κυριακή 22 Μαΐου, έγινε γνωστή και η είδηση για το baby… bloom του μονάκριβου γιου της Κατερίνας Γεωργιάδου και του Γιάννη Περογιαννάκη. Το πρώην μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό το 2002 όταν κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ελλάς, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και χρόνια, αφού ήθελε να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Η ξανθιά καλλονή έχει αποκτήσει τρεις κόρες από τον πρώτο της γάμο με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Στάθη Ταυλαρίδη. Μετά το διαζύγιό τους η Κατερίνα έφτιαξε ξανά τη ζωή της στο πλευρό του Γιάννη Περογιαννάκη και έγινε μητέρα για τέταρτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον πρώτο της γιο. Την Κυριακή, λοιπόν, το ζευγάρι βάφτισε τον μονάκριβο του, δίνοντάς του το όνομα Γιώργος. Την όμορφη είδηση έκανε γνωστή η casting director του ΑΝΤ1 Κατερίνα Παπαμερή, η οποία δημοσίευσε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από το μυστήριο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This