Περικλής Λιανός για Φιλιππίδη: «Του είχα πει πως προτιμώ να καθαρίζω σκάλες παρά να ξαναδουλέψω μαζί του»

«Ήταν κουραστικά ανασφαλής»

Must Read

Την οριστική διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αποφάσισαν μέλη του ΣΕΗ, γεγονός το οποίο δεν βρίσκει σύμφωνο τον ηθοποιό Περικλή Λιανό ο οποίος μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» εξήγησε ότι: «Δεν συμφωνώ με τη διαγραφή. Δεν ξέρω καν πώς έγινε, εγώ αρνήθηκα να πάω. Όταν ένα σωματείο καυχιέται ότι έχει 6 χιλιάδες μέλη, αν έρθουν 150 γι’ αυτό το θέμα, σημαίνει ότι δεν το αφορά. Βιάστηκε το σωματείο να πάρει αποφάσεις γιατί υπάρχουν οι δίκες. Ό,τι και να γίνει, αυτοί έχουν καταστραφεί, οπότε πού είναι η δίκη;», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, σε παλιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει πως «λίγοι τον τίμησαν και τον σεβάστηκαν όπως εκείνος, αλλά ως συνάδελφοί του έπρεπε να τον συνετίσουν αναφορικά με τα ξεσπάσματα του».

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην συνεργασία του η οποία δεν έληξε και με τον καλύτερο τρόπο.

«Το 1996 “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του” δεν τέλειωσε καλά, γιατί καταλήξαμε στην αστυνομία. Κάποιος τηλεφώνησε σε ένα δημοσιογράφο και του είπε ότι ανήκω στη 17 Νοέμβρη των καλλιτεχνών και εγώ αναλαμβάνω που κάηκε το αυτοκίνητο του Φιλιππίδη -που είχε καεί. Ο δημοσιογράφος το μαγνητοφώνησε, πήγε την κασέτα στον Πέτρο, ο Πέτρος την πήγε στην ασφάλεια. Μας κάλεσαν όλους, ακούω φασαρίες… σταμάτησε το σίριαλ.

Έχασα χρήματα, έχασα ρόλο, επί 5 χρόνια μάρτυρας στα δικαστήρια. Αποτέλεσμα, ο Πέτρος Φιλιππίδης που μήνυσε τον σεναριογράφο, να φύγουν αγκαζέ από το δικαστήριο. Είχα πει στον Φιλιππίδη ότι προτιμώ να πάω μετανάστης στην Αλβανία να καθαρίζω σκάλες παρά να ξαναδουλέψω μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στο μυαλό του Πέτρου δεν μπορείς να μπεις πάντα, είναι ένας πολύ κυκλοθυμικός άνθρωπος. Βέβαια είχε αυλή. Ένιωθε ότι είναι ο καλύτερος αλλά δεν πρέπει να ήταν πολύ σίγουρος, ήταν τρομερά ανασφαλής. Κουραστικά ανασφαλής. Μπορεί να είχε νεύρα και να πηγαίναμε στις 9 το πρωί να κάνουμε γύρισμα, να πήγαινε 5 το απόγευμα και να μην είχε γυριστεί μισή σκηνή. Ουδείς όμως δεν έλεγε στοπ», κατέληξε λέγοντας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This