Θοδωρής Κατσαφάδος: «Στεναχωρήθηκα πολύ! Δεν το είπα στη Μιμή Ντενίση, της κρατάω μούτρα»

Συγκλονίζει ο ηθοποιός μιλώντας για το χαμό της γυναίκας του - «Έχασα το Χριστινάκι μου»

Must Read

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος έχει βιώσει τον θάνατο από μικρή ηλικία, αφού ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος αδερφός του σε ηλικία 12 ετών έφυγε από τη ζωή μπροστά στα μάτια του παίζοντας με μία χειροβομβίδα.

«Γεννήθηκα κατά λάθος γιατί στις 25 Οκτωβρίου γεννήθηκε ένα κοριτσάκι και τυχαία την επόμενη μέρα βγήκα εγώ. Η δίδυμη αδερφή μου πέθανε έξι μηνών πίνοντας γάλα κατσίκας που δεν είχε βράσει καλά. Όταν ο αδερφός μου σκοτώθηκε 11 ετών από χειροβομβίδα που του έδωσα εγώ, θεωρώντας την παιχνίδι, είχα ενοχές και τύψεις. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος διαχειρίζεται κάτι φυσιολογικό, όπως ένα νεκρό σώμα, όχι όμως ένα διαμελισμένο του οποίου τα άκρα είναι διασκορπισμένα», δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ακόμη μία απώλεια όμως χρειάστηκε να διαχειριστεί ο γνωστός ηθοποιός, καθώς πέρυσι έχασε σε ηλικία 73 ετών την σύζυγό του και ηθοποιό Χριστίνα Βαρζοπούλου.

Για το θλιβερό αυτό συμβάν ανέφερε ότι: «Ήμασταν 40 χρόνια μαζί. Έφυγε τον περασμένο Ιούνιο. Όταν ήταν άρρωστη, πήγαινε ακόμη στα γυρίσματα και ευτυχώς εκείνη την μέρα που έφυγε δεν είχα γύρισμα γιατί ήταν Σάββατο. Αν έλειπα; Ήμουν παρών την ώρα που έγινε αυτό που έγινε.

Έφυγε ξαφνικά, είχε τα προβλήματά της, όπως έχουμε όλοι. Έπαθε καρδιακό επεισόδιο και δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Η Χριστίνα, μια καλή ηθοποιός και ένας ωραίος άνθρωπος».

«Σκέφτομαι ότι μπορεί να την στεναχώρησα μερικές φορές και δεν πρόλαβα να της ζητήσω συγγνώμη, το σπίτι έχει αδειάσει, έχει αλλάξει η ζωή. Οι άνθρωποι δεν χάνονται όσο τους κουβαλάμε μέσα μας», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πολυετή συνεισφορά του στο θέατρο, έχοντας συνεργαστεί με πολλά σπουδαία ονόματα του χώρου. Υπάρχει όμως μία συνεργασία για την οποία ένιωσε μία πικρία.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως: «Έχουν κοπεί πολλές από τις σκηνές που γύρισα στη “Σμύρνη”, όταν είδα την ταινία στεναχωρήθηκα πολύ. Δεν το είπα στη Μιμή Ντενίση, της κρατάω μούτρα. Το είδα στην πρεμιέρα και σηκώθηκα κι έφυγα, τσαντίστηκα»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This