Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Το θέμα του Κουρή δεν υπάρχει για μένα! Είναι μια αηδία, ντροπή»

Must Read

Οι σχέσεις της Μαργαρίτας Θεοδωράκη και του Νίκου Κουρή φαίνεται πως είναι ακόμη τεταμένες. Αφορμή στάθηκε η δήλωση του Νίκου Κουρή ότι είναι γιος του γνωστού μουσικοσυνθέτη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία δικαστική διαμάχη μεταξύ εκείνου και της Μαργαρίτας Θεοδωράκη.

Για την απώλεια του πατέρα της μίλησε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μίλησε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ α τετ» αλλά και για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση με τον Νίκο Κουρή, χαρακτηρίζοντας την ως αηδία και ντροπιαστική.

«Άλλαξε η ζωή μου πολύ χωρίς τον πατέρα μου. Τους τελευταίους δύο μήνες παρακαλούσα να πεθάνει, υπέφερε πάρα πολύ. Ο πατέρας μου ήταν πάντα πολύ αυστηρός, δεν ικανοποιούταν ποτέ, ήθελε όλο κάτι παραπάνω και αυτό εμένα με δυνάμωσε», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η στενοχώρια μου είναι ότι δεν έζησα την κηδεία του πατέρα μου. Σαν κάθε άνθρωπος ήθελα να θάψω τον πατέρα μου εγώ. Και βέβαια την επιθυμία του θα την ακολουθούσα, όχι να μου κάνουν εξώδικα.

Γιατί υπάρχει μία κόντρα με εμένα από χρόνια. Δεν έχω δικαίωμα στο έργο του, είμαι τόσο χαζή εγώ και ο αδελφός μου που δεν έχουμε δικαίωμα. Καταλαβαίνεις πόσο πονετικό είναι αυτό;

«Το θέμα του Κουρή; Δεν υπάρχει για μένα. Είναι μια αηδία, ντροπή δηλαδή», είπε για την κόντρα της με το Νίκο Κουρή.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This