Αντώνης Ξένος: «Η καταγγελία για τον Κιμούλη ήταν λίγο άστοχη! Είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης»

«Όταν έδωσα το πρώτο φιλί στην Ελένη ζαλίστηκα και έπεσα πάνω σε μια κολόνα»

Must Read

Για όλα όσα συμβαίνουν γύρω από το χώρο του θεάτρου μίλησε ο Αντώνης Ξένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά αναφέρθηκε στη θεατρική στέγη που δημιούργησε με κόπο και ιδρώτα μαζί με την σύζυγό του Ελένη Γερασιμίδου και την κόρη τους Αγγελική.

«Το θέατρο το φτιάξαμε με τη σύζυγο και την κόρη που “έσπαγε” χαρμάνια, δυσκολευτήκαμε πολύ. Δεν υπήρχαν ούτε τοίχοι, το χτίσαμε από την αρχή. Ήμασταν στο έλεος του Θεού και της πανδημίας, δεν ήξερες τι να κάνεις, φτάσαμε στην απελπιστική θέση να πούμε ότι σταματάμε. Αλλά τελικά συνεχίζουμε», είπε μία δόση αισιοδοξίας.

Όσον αφορά τη γνωριμία του με την σύζυγό του αλλά και το πώς διαχειρίζονται τόσα χρόνια τον έγγαμο βίο τους δήλωσε πως: «Με την Ελένη Γερασιμίδου γνωριστήκαμε στο σωματείο. Όταν έδωσα το πρώτο φιλί στην Ελένη ζαλίστηκα και έπεσα πάνω σε μια κολόνα. Ο γκρινιάρης είμαι εγώ στο γάμο μας, φωνάζω. Είμαστε 42 χρόνια μαζί με την Ελένη, ο γάμος περνάει από διακυμάνσεις. Εμείς ευτυχώς τον τσακωμό τον έχουμε και μέχρι σήμερα».

Η κόρη τους ακολουθεί τα βήματά τους στην υποκριτική, γεγονός για το οποίο δεν την απέτρεψαν παρόλο που ήξερε πώς θα αντιμετωπίσει αρκετές οικονομικές δυσκολίες καθώς το επάγγελμα του ηθοποιού δεν έχει καλέσει χρηματικές απολαβές.

«Η κόρη μας κοιμόταν στις αγκαλιές των θεατών, δεν έχουμε δικαίωμα να την αποτρέψουμε να γίνει ηθοποιός», τόνισε.

Ο γνωστός ηθοποιός σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε υποστηρίξει πώς τα reality απαρτίζονται από παίκτες που έχουν χαμηλό επίπεδο, ενώ είναι αντίθετος και με το γεγονός ότι  ορισμένοι από αυτούς ασχολούνται με την υποκριτική.

«Έχουμε τίποτα κοινό με αυτούς που βγαίνουν από τα reality; Μιλάμε άλλη γλώσσα. Εμείς μιλάμε τη γλώσσα της δημιουργίας», είπε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με κάποιον παίκτη reality.

Με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και που αφορούν ανθρώπους από το χώρο του θεάτρου, αποκάλυψε αν και ο ίδιος έχει υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Δεν έχω υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές. Εμείς δεν μπαίνουμε σε αυτό το κόλπο του MeToo. Αυτά θα ανατραπούν κάποια στιγμή. Είναι ήδη στο στάδιο της ανατροπής. Μετά τι θα πουν αυτοί που έχουν εμπλακεί τόσο πολύ; Η εξουσία του πρώτου έχει ως αποτέλεσμα αυτά που ακούμε για το MeToo, συνέβαιναν και θα συμβαίνουν.

Το MeToo ξεκίνησε λίγο στραβά. Αναφέρομαι στον Κιμούλη, η καταγγελία ήταν λίγο άστοχη. Ο Κιμούλης είναι δύσκολος, ένας οραματιστής του θεάτρου, ένας μεγάλος καλλιτέχνης. Του Κιμούλη του εμπιστεύτηκα την κόρη μου, να τη μορφώσει και έφτιαξε ένα παιδί ολοκληρωμένο και μεστό, έτοιμο να ακολουθήσει το δρόμο του θεάτρου».

Τέλος ο Αντώνης Ξένος παραδέχτηκε ότι «σαφώς και θέλω να κάνω κάτι τηλεοπτικό. Είμαστε στο θέατρο “Από κοινού” με την παράσταση “Οι καρέκλες” και αργότερα θα ανεβάσουμε το “Πάτησε το κουμπί”».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This