Αντώνης Ξένος: «Υπάρχουν τόσα πολλά reality για να έχουν τον κόσμο σε πολύ χαμηλό επίπεδο σκέψεων»

«Πως να γίνει το "Εμείς κι εμείς" αφού λείπει η Νατάσα...»

Must Read

Τον γνωρίσαμε αλλά και τον αγαπήσαμε μέσα από την σειρά «Εμείς κι εμείς», όπου πρωταγωνιστούσε μαζί με την σύζυγό του Ελένη Γερασιμίδου.

O λόγος για τον Αντώνη Ξένο, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα ωστόσο είναι πολύ ενεργός στο θέατρο. Για την τηλεοπτική απόχη του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν», για την πετυχημένη σειρά του Μega «Εμείς κι εμείς», στην οποία πρωταγωνιστούσε και η αείμνηστη Νατάσα Μανισάλη, αλλά και για τα reality που φαίνεται να μην τα έχει καθόλου σε εκτίμηση.

«Εμείς κι εμείς», μια σειρά που έχει αγαπηθεί παρά πολύ. Θα θέλατε να ξανά γυριστεί με νέα επεισόδια;

Πώς να γίνει αυτό; Καταρχήν λείπει η Νατάσα… Επίσης δεν ξέρω αν είναι χρήσιμο και γόνιμο να μπούμε σε μια τέτοια περιπέτεια αναβίωσης αυτής της σειράς. Νομίζω πως όχι. Όταν κάνεις κάτι που έχει αφήσει ιστορία, δεν θα βγει το ίδιο καλό αποτέλεσμα.

 

Έχουμε αρκετά χρόνια να σας δούμε τηλεοπτικά. Είναι επιλογή σας;

Νομίζω ότι απλά δεν έτυχε. Δεν είναι ότι το επιδιώκω κιόλας, γιατί πραγματικά έχω πολύ φόρτο εργασίας με το θέατρο. Η φροντίδα σε αυτό είναι σχεδόν εικοσιτετράωρη. Δεν μου ζητήθηκε εδώ και χρόνια να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Θα το ήθελα ωστόσο.

Για τα ριάλιτι ποια είναι η γνώμη σας;

Η χειρότερη! Ούτε καν κωμωδία δεν είναι, δεν γελάς. Υπάρχουν τόσα πολλά για να έχουν τον κόσμο σε πολύ χαμηλό επίπεδο σκέψεων.

Ποια είναι η άποψη σας για τη συμμετοχή πολλών σελέμπριτις σε σειρές και παραστάσεις, οι οποίοι δεν είναι ηθοποιοί; Θα έπρεπε να υπάρχει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος;

Είμαι υπέρμαχος στο να επανέλθει η άδεια ασκήσεως του ηθοποιού. Δηλαδή όπως ένα γιατρός έχει την άδειά του, έτσι θα πρέπει να συμβαίνει και στο επάγγελμά μας. Μέσα από μια σύγχρονη ματιά, ο ηθοποιός θα πρέπει να εκπαιδευτεί, να μορφωθεί πληρέστερα, να αποκτήσει οντότητα και φυσικά να έχει και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Είμαι υπέρ του να γίνει ένα πανεπιστήμιο, μια ακαδημία αλλά ένας σελέμπριτι από το να περιφέρει το όμορφο κορμί του, τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για το μέλλον του Στέλιου Δρουμαλιά και της Δώρας Παντέλη στο J2US

Στο τελευταίο live του J2US, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της στη σκηνή μαζί με τον παρτενέρ της...

More Articles Like This