«Μια μαμά δεν φοράει ντεκολτέ» – Ξέσπασε η Χριστίνα Μπόμπα για τα αρνητικά σχόλια

«Ζούμε στον μεσαίωνα;» αναρωτιέται η influencer

Must Read

Επίθεση με αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της στο Μιλάνο δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα. 

Η γνωστή influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη βρέθηκε στο στόχαστρο ορισμένων χρηστών, όχι μόνο για το ταξίδι της στην Ιταλία, αλλά κυρίως για το μπλουζάκι που φόρεσε, το οποίο αναδείκνυε το ντεκολτέ της, με τους ίδιους να σχολιάζουν ότι μια μητέρα δεν μπορεί να κάνει τέτοιες στιλιστικές επιλογές. 

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε κάποια από τα σχόλια που την κατηγορούσαν για το ένδυμά της και ξέσπασε γράφοντας ότι δεν ζούμε πλέον στον μεσαίωνα:

«Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This