Γιώργος Θεοφάνους: Επιμένει ότι η επανένωση των ΟΝΕ είναι «ξαναζεσταμένο φαγητό»

Must Read

Η επανένωση των One ήταν ένα γεγονός που δεν βρίσκει σύμφωνο τον δημιουργό του συγκροτήματος Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεσή του τονίζοντας πως «δεν μπορεί να βλέπει πέντε 40αρηδες plus να κάνουν τα πιτσιρίκια».

Ο Κωνσταντίνος Χριστόφορου από τη μεριά του θεωρεί ότι το συγκρότημα έχει ακόμα πολλά να δώσει ο κόσμος τους υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες.

Για τη νέα κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον μουσικοσυνθέτη και τους τραγουδιστές τους συγκροτήματος, μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή «Πρωινό» ξεκαθαρίζοντας τη θέση του λέγοντας πως: «Εγώ δεν βγήκα ποτέ να κάνω καμία δήλωση. Με ρώτησαν για τους ΟΝΕ και είπα ότι τώρα ξαναζεσταμένο φαγητό 20 χρόνια μετά; Το ξέρω ότι είναι δικό μου δημιούργημα. Με ρώτησαν για να ξαναβγούν; Με ρώτησαν τι να ξανατραγουδήσουν; Κανονικά δεν δικαιούνται να το κάνουν. Εγώ τους έδωσα την ευχή μου και άσ’ τους να κάνουν ό,τι θέλουν. Τι να κάνω; Δεν με ρώτησαν», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν με πειράζει αυτό, με πειράζει που μια εικόνα που στήθηκε τόσο όμορφα πριν από 20 χρόνια να υπάρχει με αυτόν τον τρόπο τώρα. Το συγκεκριμένο πράγμα ήταν εκείνο. Ας έκαναν κάτι άλλο, όπως έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Εγώ δούλευα μαζί του 3 χρόνια στην Κύπρο, είναι πολύ καλός τραγουδιστής»,




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This