Η απάντηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στις αιχμηρές δηλώσεις του Θεοφάνους

Must Read

Το συγκρότημα Οne δημιουργήθηκε το 1999 από τον συνθέτη και στιχουργό Γιώργος Θεοφάνους, του οποίου την υπογραφή είχαν τα περισσότερα album τους.

Το ελληνοκυπριακό ανδρικό pop συγκρότημα βρισκόταν στο peak της καριέρας του μέχρι το 2003. Το 2004 όμως είδαν τις πωλήσεις να πέφτουν κατακόρυφα κι έτσι λίγο αργότερα τα μέλη του συγκροτήματος αποφάσισαν να τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του.

Το 2020 ωστόσο έγινε η επανένωση του συγκροτήματος, με τον Γιώργο Θεοφάνους όμως να μην είναι και τόσο σύμφωνος με αυτό το βήμα.

Ο γνωστός συνθέτης μιλώντας στο περιοδικό «OK» εξήγησε το λόγο που δεν ήταν τόσο ένθερμος υποστηρικτής αυτής της ιδέας.

«Δεν ήμουν. Οι One ήταν ένα συγκρότημα πέντε αγοριών, 20 – 25 ετών, περιορισμένων φωνητικών δυνατοτήτων γιατί δεν μπορούσαν όλοι να τραγουδούν επαγγελματικά. Αυτό βεβαίως συμβαίνει και στο εξωτερικό γιατί στα boy bands άλλος είναι καλός στις συνεντεύξεις, άλλος στον χορό, άλλος στο τραγούδι. Πιστεύω ότι δεν υπήρχε λόγος να επανενωθούν. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπήκα μπροστά για να τους πω «λάθος κάνετε». Ούτε με ρώτησαν ούτε τους απάντησα. Είδα ότι έβγαλαν κάποια τραγούδια, ότι εργάζονται. Ο καθένας κάνει ό,τι λέει ο δρόμος του. Δεν μπορώ όμως να βλέπω πέντε 40αρηδες plus να κάνουν τα πιτσιρίκια. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που φανταζόμουν όταν δημιούργησα αυτό το συγκρότημα.

Και για την ιστορία, δεν διέλυσα εγώ τους One. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποφάσισε να φύγει, και μάλιστα στην καλύτερη στιγμή της πορείας τους, γιατί μετά την Eurovision είχαν ηχογραφήσει ένα άλμπουμ στα ισπανικά που προοριζόταν για το εξωτερικό. Ο Κωνσταντίνος αποφάσισε τότε να κάνει σόλο καριέρα, να γίνει λαϊκός τραγουδιστής και να δουλέψει μόνος τους. Δικαίωμα του ήταν αυτό, αλλά έκοψε την τύχη των άλλων», είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου

Τις δηλώσεις αυτές κλήθηκαν να σχολιάσουν στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» οι One με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να απαντάει πως: «Ο Γιώργος Θεοφάνους, όταν είχε γράψει αυτά τα τραγούδια, ήταν η αστερόσκονη από πάνω του ήταν σε τεράστιες ποσότητες».

«Η τόσο μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος, με τους τόσους χρυσούς και πλατινένιους, η τόσο μεγάλη αγάπη του κόσμου μετά από 23 χρόνια αποδεικνύουν περίτρανα το αντίθετο αλλά ο καθένας έχει τη δική του γνώμη και είναι σεβαστή», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This