Τίτλοι τέλους για Σακίρα – Πικέ

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο αγόρια, ένα 9 ετών και ένα 6 ετών

Must Read

Χωρίζουν οι δρόμοι της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ. Η διάσημη τραγουδίστρια και ο άσος της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής. 

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο αγόρια, ένα 9 ετών και ένα 6 ετών, σε κοινή δήλωση του επιβεβαιώνει το χωρισμό του και ζητά την κατανόηση όλων σεβόμενοι τα παιδιά τους.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρεται στην κοινή δήλωσε του μέχρι πρότινος ζευγαριού.




Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, πριν από μερικές ημέρες η σταρ από την Κολομβία φέρεται πως τσάκωσε τον διάσημο ποδοσφαιριστή να την απατά, με αποτέλεσμα να μαζέψει τα μπογαλάκια της από το σπίτι τους στη Βαρκελώνη και να φύγει.

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2010 και είχαν γνωριστεί στο περιθώριο του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This