Γιώργος Χρανιώτης: «Γυφτιά! Ήρθαν στο γάμο μου και δεν έφεραν ένα δώρο»

Must Read

Άγνωστα περιστατικά από τον γάμο του και μάλιστα όχι ευχάριστα, αποκάλυψε ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Γεωργία Αβασκαντήρα τον Ιούνιο του 2018 στην Τήνο, αναφέρθηκε σε πρόσωπα τα οποία είχαν δώσει το παρών στην τελετή, ωστόσο δεν τους πήγαν κανένα δώρο.

«Ήταν σαν μεξικάνικη φιέστα. Χόρεψα πάρα πολύ κι έβαλα μουστάκι. Περισσότερο πέρασα καλά και γέλασα. Ταυτόχρονα αισθανόμουν ότι θα αλλάξει η ζωή μου, γιατί ένας από τους λόγους που παντρεύεσαι είναι για να κάνεις και παιδί. Είχα πολύ κοντινούς ανθρώπους δίπλα μου, πολύ ωραία πρόσωπα αλλά και πρόσωπα που δεν μου άρεσαν γιατί μπορείς να πάρεις ένα vibe ζήλιας από γνωστούς. Υπήρχαν άνθρωποι που ήρθαν στο γάμο μας και δεν μας έφεραν ένα δώρο. Αυτό το κρατώ» είπε ο Γιώργος Χρανιώτης μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» και έκανε λόγο για «γυφτιά»:

«Είναι από άποψη ευαισθησίας για κάτι τέτοιο κι εγώ θυμάμαι. Οπότε μόνο αυτό με ξενέρωσε… Τα πολύ ωραία δώρα ήταν από φίλους μου, που δεν έχουν πολλά χρήματα… Σε καλούμε, έρχεσαι στην Τήνο, θα περάσεις καλά, θα σε ταΐσουμε, θα σε φροντίσουμε. Φρόντισέ μας λίγο κι εμάς. Το ήξερα ότι θα έρθουν κάποιοι και θα κάνουν αυτήν τη γυφτιά. Δεν το έκαναν φίλοι μου, ήταν γνωστοί» σχολίασε ο ηθοποιός.








Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This