Σοκάρει η Ξένια των Rec: «Το σπίτι μας στην Ουκρανία δέχτηκε μια βόμβα και ο παππούς μου σκοτώθηκε»

«Αυτή τη στιγμή δε μπορούν να έρθουν, γιατί είναι επικίνδυνο να μετακινούνται»

Must Read

Στιγμές αγωνίας ζει η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Rec Ξένια, αφού οι γονείς της βρίσκονται στην Ουκρανία. Η γνωστή τραγουδίστρια νιώθοντας ανήμπορη να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια στους δικούς της ανθρώπους, περιμένει καρτερικά να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να μάθει ότι όλοι τους είναι ζωντανοί.

Δείτε επίσης: To συγκλονιστικό τηλεφώνημα της Ξένιας των Rec με την μητέρα της που βρίσκεται στην Ουκρανία

Δυστυχώς όμως η ίδια, όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βίωσε μία απώλεια από τον πόλεμο που μαίνεται εδώ και χρόνια.

Συγκεκριμένα η νεαρή ερμηνεύτρια έχασε τον παππού της από βόμβα που έπεσε στο σπίτι τους.

«Στα 11 μου έφυγα από την Ουκρανία. Με πήρε η μαμά μου και με πήγε στην Μάλτα. Έχω έναν αδερφό μικρότερο από μένα. Αυτή τη στιγμή όλη μου η οικογένεια βρίσκεται στην πολεμική ζώνη. Εγώ τον πόλεμο τον ζω από το 2014 μαζί με την οικογένειά μου. Είναι κάτι πολύ άσχημο. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό έχουμε συνηθίσει να ζούμε με αυτό. Το μόνο που κάνεις είναι να προσεύχεσαι κάθε μέρα να τελειώσει.

Όταν έχω την ευκαιρία να μιλήσω μαζί τους, γιατί έχουμε σοβαρό πρόβλημα με την επικοινωνία, εκεί τρελαίνομαι. Αυτή τη στιγμή δε μπορούν να έρθουν, γιατί είναι επικίνδυνο να μετακινούνται. Αφού ξεκίνησε ο πόλεμος είχα φέρει τη μαμά και τον αδερφό μου εδώ και ζούσαν μαζί μου πολλά χρόνια. Η μαμά μου αναγκάστηκε να φύγει και να γυρίσει στην Ουκρανία, γιατί το σπίτι μας δέχτηκε μια βόμβα και ο παππούς μου έφυγε. Τον περασμένο Αύγουστο ήμουν σπίτι. Ήταν δύσκολο, εγώ φοβόμουν κάθε μέρα. Οι δυο βδομάδες που πήγα νόμιζα πως δε θα περάσουν ποτέ. Οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.




Δείτε επίσης: H Ξένια των Rec αγωνιά για την οικογένειά της: «Ζουν καθημερινά σε κίνδυνο! Φοβούνται πάρα πολύ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This