Ιάσονας Μανδηλάς: «Mου επιτέθηκαν 14χρονα επειδή είχα βαμμένα νύχια»

«Με έφτυσαν και μου έριξαν μπουνιά στην μούρη»

Must Read

To coming out του έκανε πριν λίγους μήνες ο Ιάσονας Μανδηλάς και αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος. Ο νεαρός καλλιτέχνης έχοντας βρει το θάρρος να μιλήσει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ένιωθε ότι δεν χρειάζεται πλέον να κρύβεται δεδομένου ότι είχε την στήριξη από τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Εν έτη 2022 όμως ο ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδιστής βίωσε bullying και μάλιστα από ανήλικα παιδιά επειδή είχε βαμμένα νύχια σε μαύρο χρώμα.

Το θλιβερό περιστατικό γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για το οποίο μάλιστα μίλησε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είμαι καλά, απλώς ήταν λίγο σοκαριστικό. Όλα έγιναν, επειδή είχα μαύρα τα νύχια μου βαμμένα» είπε αρχικά και στην συνέχεια εξήγησε πως έγινε το περιστατικό.

«Ήταν 9 το βράδυ. Μόλις είχα τελειώσει την πρόβα μου για το pride γιατί θα εμφανιστώ στο pride. Ήμουν στο μετρό του Περιστερίου, και είπα να πάρω πρώτα κάτι να φάω. Κάθομαι και παίζω με το κινητό μου και με πλησιάζουν τρία 14χρονα, 1.69 το πολύ, 50 κιλά με το τσιγάρο. Με ρωτάει ο ένας γιατί έχω βαμμένα νύχια και του απαντάω, “Γιατί έτσι μου αρέσει. Πειράζει κανέναν;”

Μου λέει, “κοίτα τα δικά μου, τα δικά μου είναι αντρίκια” και του απαντάω, “τα δικά μου είναι αδερφίστικα, τι να κάνουμε, έτσι μου αρέσουν”. Κατάλαβα ότι πήγαινε να μου παίξει τσαμπουκά. Δε μπορούσα να διανοηθώ ότι ένα παιδί 13-14 χρονών, εμένα που είμαι 30 θα πήγαινε να μου κάνει bullying στις 9 το βράδυ σε μια πλατεία. Άρχισα να φορτώνω αλλά λέω “ήρεμα”.

Δεν πίστευα ότι θα τράβαγε παραπέρα. Ειπώθηκαν πολλά που δε μπορούν να ειπωθούν τώρα για το πως και τι κάνω στο κρεβάτι μου. Ο ένας ήταν έξαλλος, δε μπορούσε να διανοηθεί ότι του είπα πως είμαι ομοφυλόφιλος. Σοκαρίστηκε. Οι άλλοι συμμετείχαν λίγο. Εγώ τον απώθησα λίγο γιατί ήταν και ο καπνός στο πρόσωπό μου», εκμυστηρεύτηκε και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή ήρθε μια κυρία που με αναγνώρισε και είχε δει και το coming out μου τον Δεκέμβρη και ήξερε την ιστορία μου. Σηκώνονται φεύγουν. Τραβάω εγώ ένα βίντεο με το κινητό μου για να πω σε όσους με ακολουθούν ότι πρέπει να προσέχουν γιατί ακόμα και σε μια πλατεία στις 9 το βράδυ μπορεί κάποιος να τους επιτεθεί. Μου ζήτησαν να τους δείξω το κινητό μου, τους είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση.

Φεύγω, κατεβαίνω τις σκάλες, ο ένας με έφτυσε από πάνω. Τρέχουν από πίσω. Ο ένας με τράβηξε από την τσάντα, προσπάθησα να τον αποφύγω και ο άλλος μου έριξε μπουνιά στη μούρη. Έπεσα κάτω. Ήταν 14χρονών. Δεν πέρασε από το μυαλό μου να αντιδράσω με βία. Σηκώθηκα και έτρεξα. Πήγα στην αστυνομία και έκανα κατάθεση»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This