Κριστιάνο Ρονάλντο: Απαλλαγή για την υπόθεση βιασμού στο Λας Βέγκας

Αθώος ο Ρονάλντο

Must Read

Καλά είναι τα νέα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η μήνυση για βιασμό εις βάρος του, που υπέβαλε πρώην μοντέλο από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, απορρίφθηκε από Αμερικανό δικαστή.

Υπενθυμίζεται πως μια γυναίκα από την Νεβάδα, ισχυρίσθηκε ότι βιάστηκε από τον CR7, στο Λας Βέγκας το 2009. Η αγωγή της όμως απορρίφθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, ενώ υπενθυμίζεται ότι η αμερικανική Δικαιοσύνη είχε αποφασίσει αναλόγως το 2019, να μην διώξει ποινικά τον διάσημο παίκτη, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Η γυναίκα, ζητούσε από τον κορυφαίο επιθετικό 200​ εκατομμύρια δολάρια, ενώ το 2010, είχε λάβει 375.000 δολάρια ως αποζημίωση, με αντάλλαγμα την απόλυτη εμπιστευτικότητα για τα υποτιθέμενα γεγονότα, καθώς και την εγκατάλειψη κάθε σχετικής διαδικασίας.

Οι δικηγόροι του πρώην μοντέλου, ισχυρίστηκαν ότι, αυτή η οικονομική συμφωνία, που αποκάλυψε το Football Leaks, είναι άκυρη, ιδίως λόγω της -τότε- ψυχολογικής διαταραχής της πελάτισσας τους και της πίεσης που ασκήθηκε εναντίον της.

Η δικαστής της περιφέρειας της Νεβάδα, Τζένιφερ Ντόρσεϊ, απέρριψε την υπόθεση, η οποία, όπως είπε, είχε «μολυνθεί» από την «κακή πίστη» της δικηγόρου της ενάγουσας, Λέσλι Μαρκ Στοβαλ και την χρήση «κλεμμένων» εμπιστευτικών εγγράφων από τον τελευταίο.

Στην απόφαση των 42 σελίδων, η Ντόρσεϊ υποστηρίζει ότι η οριστική απόρριψη μιας καταγγελίας χωρίς την ευκαιρία να υποβληθεί νέα, είναι μια αυστηρή κύρωση, αλλά ότι η συμπεριφορά του φερόμενου εκπροσώπου του θύματος, έβλαψε τον Ρονάλντο και δικαιολόγησε αυτήν την ετυμηγορία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This