Baby bloom με (υγιή) νονά τη Χρηστίδου

Must Read

Τι κι αν ο κορονοϊός στάθηκε τροχοπέδη στα σχέδιά τους; Η Χριστίνα Κοντοβά και η Σίσσυ Χρηστίδου κατάφεραν τελικά να βρεθούν στο Νυμφαίο, στη Φλώρινα, για τα βαφτίσια της κόρης της πρώτης και του Τζώνη Καλημέρη. Χθες, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, τελέστηκε εν τέλει το μυστήριο που είχε αναβληθεί τελευταία στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα λόγω του… ιού της ταλαιπωρίας που έχει γίνει μέρος της ζωής μας τα τελευταία δύο χρόνια.

Ως γνωστόν, την περασμένη Δευτέρα η σχεδιάστρια μόδας και ο ισχυρός άνδρας των media υποδέχτηκαν στο πανέμορφο Νυμφαίο φίλους και συγγενείς για τα βαφτίσια. Η μόνη που δεν κατάφερε να πάει ήταν η νονά της μικρής, Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Παρ’ όλα αυτά το πάρτι δόθηκε κανονικά, με το ζευγάρι να γιορτάζει τον ερχομό της μικρούλας Εϊντα στη ζωή του.

«Ο ρόλος της νονάς είναι ιερός, η σχέση βαθιά και ουσιαστική. Σου την εμπιστεύομαι» έγραψε χθες η Χριστίνα Κοντοβά κάτω από μια φωτογραφία από το μυστήριο που ανέβασε στο Instagram με τη Σίσσυ και τη βαφτισιμιά της. Η μικρή ονομάστηκε Εϊντα – Αμπιγκεϊλ και φυσικά οι παρευρισκόμενοι στη βάφτισή της γιόρτασαν και πάλι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This