Τάσος Νούσιας: «Αναλαμβάνω τον δύσκολο ρόλο να κάνω κάτι το οποίο απεχθάνομαι φύση και θέση ως άνθρωπος»

«Η ιστορία δικαίωσε τις "Άγριες Μέλισσες" αλλά εμένα με αδίκησε»

Must Read

Μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης είναι αδιαμφισβήτητα οι «Άγριες Μέλισσες» και πολλοί από τους ηθοποιούς θα ήθελαν να συμμετέχουν στην σειρά του ΑΝΤ1, όχι όμως ο Τάσος Νούσιας.

Ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, παραδέχτηκε πως απέρριψε την πρόταση που του είχε γίνει για να βρίσκεται στο βασικό casting της σειράς και αποκαλύπτει αν μετάνιωσε με την κίνηση του αυτή.

«Οι Άγριες Μέλισσες νομίζω πως έφεραν ένα σοβαρό άνοιγμα ξανά στην τηλεόραση και στην δραματουργία με μια ποιότητα εξαιρετική το οποίο και κρίθηκε από το αποτέλεσμα. Εγώ φοβόμουν αυτό το τέσσερις μέρες την εβδομάδα γιατί έλεγα πως θα ανταπεξέλθω με ένα κείμενο που θα τρέχει», εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός και πρόσθεσε λέγοντας πως: «Φανταζόμουν ένα πλατό το οποίο θα είναι ανελέητο και δεν είχα συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς δουλειάς. Βέβαια, πάλι κρίνοντας από το αποτέλεσμα, η ιστορία δικαίωσε στο κοινό τις Άγριες Μέλισσες αλλά εμένα με αδίκησε που δεν είπα το ναι γιατί ήταν εξαιρετικό το αποτέλεσμα. Καμία σχέση με αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι μια πολύ γρήγορη και πιεσμένη δουλειά». 

Παρόλα αυτά δέχτηκε να συμμετέχει στον «Σασμός» γιατί όπως εξήγησε στην εκπομπή «The 2Night Show» ήξερε ότι θα φύγει σύντομα από την σειρά.




Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σκηνή που τον έκανε να νιώσει άσχημα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This