Naya: «Έχω δεχτεί bullying στο σχολείο! Γεννήθηκα στη Χειμάρρα και είμαι περήφανη»

Must Read

Για το νέο της επαγγελματικό βήμα μίλησε η Naya στην εκπομπή «Love it», η οποία εκτός από το τραγούδι ασχολείται πλέον και με το pet grooming.

«Έφτιαξα με πολλή αγάπη ένα μαγαζί για τα ζωάκια και την περιποίησή τους. Την περίοδο της καραντίνας έκανα σεμινάρια κι έμαθα κι εγώ το pet grooming», αποκάλυψε ενώ για το πως ήρθε στην ζωή της το τραγούδι δήλωσε πως: «Το τραγούδι το αγαπούσα από μικρή και ασχολήθηκα μέσω του Φοίβου». 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στο bullying που δέχτηκε λόγω της καταγωγής της.

«Θαυμαστές με έχουν ακολουθήσει μέχρι το σπίτι μου, άλλαζα δρόμους και φώναζα πάντα κάποιον να βγει έξω για να φύγουν.

Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του χορού. Μου έχει τύχει κάποιος να θέλει να μπει με το ζόρι στο δωμάτιό μου, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω χωρίς να ανοίξω την πόρτα.

Έχω δεχτεί bullying στο σχολείο, όχι κάτι φοβερό, αλλά όπως γίνεται πάντα με τα παιδιά. Έχω ελληνική ταυτότητα, γεννήθηκα στη Χειμάρρα και είμαι περήφανη. Ο μπαμπάς μου ακόμα εκεί είναι, είναι δάσκαλος, πηγαίνω τα καλοκαίρια και είναι φανταστικά».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This