Έλλη Κοκκίνου: «O πατέρας μου δωροδόκησε τον παππά με μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές για να με βαφτίσει “Έλλη”»

Must Read

Πολλοί καλλιτέχνες έχουν αλλάξει το πραγματικό τους επίθετο για να γίνει πιο εύηχο, όχι όμως και η Έλλη Κοκκίνου η οποία, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε πως είναι το πραγματικό της όνομα.

Μάλιστα η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως όταν ήταν πιο νέα την κορόιδευαν για το επίθετό της.

«Μικρή δεν μου άρεσε καθόλου το επίθετό μου και αισθανόμουν πολύ άσχημα γιατί με κορόιδευαν, Κοκκίνου, Πρασίνου και τέτοια. Τώρα όμως… Καλλιτεχνικά είναι πιασάρικο!», τόνισε στην εκπομπή «The 2Night Show».

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως το όνομα της προκύπτει από την ελληνική μυθολογία «Φρίξος και Έλλη». Ο παππάς που την βάφτισε αρχικά είχε αντιρρήσεις για το όνομα αυτό καθώς δεν είναι χριστιανικό, αλλά με λίγο… «λάδωμα», όλα γίνονται.

«Δεν ήταν εύκολο να με βαπτίσουν Έλλη γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου. Μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές. Έτσι μου έχουν πει. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ο παπάς ή του τα έδωσε δώρο ο μπαμπάς μου. Ο παπάς έλεγε Ελένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Βαπτίστηκα Έλλη και έτσι δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν με πειράζει, όμως», σημείωσε η ερμηνεύτρια.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This